Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Esélytelen ugye?
Figyelt kérdés
Leírtam a lánynak akivel jó barátságban vagyok 2 éve az érzéseimet iránta,de van barátja.Nem vesztek vele semmit gondoltam,hisz nem bírtam ezt így tovább magamban tartani,éreztem hogy el kell neki mondanom,még ha barátja is van.
Ezt írtam:Az utóbbi időben sokkal többet érzek mint egy szoros barátság.Fellendült bennem a szikra, a szerelem.Tudom barátod van,de később lehet közöttünk több mint barátság,vagy sem?
a lány:később?
nem tudom
lehet a mostani barátom lesz az igazi...lehet mégsem
a sors kiszámíthatatlan.erre nemlehet választ adni..
Lehet hogy nem akart megbántani a és legfájdalmatlanabb módon próbált lerázni.
Lehet, valóban úgy gondolja szó szerint ahogy írta.
Lehet hogy attól tart, esetleg a barátja teszteli a szerelmét és így válaszolt.
Bármi lehet!
2011. júl. 3. 10:13
3/12 anonim válasza:
Hát nem akarlak elszomorítani,de persze,hogy bukó az egész. A kiscsaj nem százas. 16 és már olyanokat mond,hogy ő az igazi lehet..Pfúúú. Csajok jönnek-mennek ez ilyen lesz még 5 másik olyan lány akibe azt gondolod,hogy szerelmes vagy aztán rájössz,hogy hoppá mégsem. Nem érdemes ilyenekkel elszomorítanod magadat. Fölösleges.
2011. júl. 3. 10:15
4/12 A kérdező kommentje:
köszi..lehet most kinevetsz,de én úgy gondolom,hogy ha tényleg ő lenne neki az igazi,akkor nem úgy írja hogy:lehet ő lesz az igazi hanem hogy Érzem hogy Ő az igazi,és nem azt írja a későbbre hogy nem tudom hanem hogy-Nem..mert igy különbség-ezzel vigasztalom csak magam és ez hülyeség.
2011. júl. 3. 10:17
5/12 anonim válasza:
Húha. Először is örülök, hogy ilyen őszinte és bátor voltál.
Másodszor..van barátja, így nem mondhatja azt, hogy persze majd 3 év múlva együtt leszünk, de így, hogy nem utasított el egyből lehet egy kis reményed, de lehet, hogy csak nem akart bunkó lenni.
2011. júl. 3. 10:19
6/12 anonim válasza:
Hát persze,hogy hülyeség. A csajok miatt érzelgősködni baromság. Annyi típusú és annyi fajta lány van csak Mo. ,hogy felsorolni nem lehet. Ha ő nem jött össze na bummm tovább állsz.
2011. júl. 3. 10:21
7/12 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon korrekt volt a csaj. Lényegében azt mondta, hogy most kapcsolatban vagy, és ne próbálkozz nála, és mivel nem tudja ő se, hogy mi lesz, ezért ne is várj rá, ha egyszer szakítanak, akkor meglátjátok. Mért ne lehetne az igazi neki a mostani barátja amúgy? Én még eddig sose jöttem úgy össze senkivel, hogy közben úgy voltam, hogy hadd legyen mellettem valaki, aztán majd szakítunk... elég gáz lett volna, ha azt válaszolja, hogy persze, ezzel a sráccal úgyis max fél évre tervezem... akkor szerintem a kérdező is kicsit kiábrándult volna...
2011. júl. 3. 10:22
8/12 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi, *most kapcsolatban van
2011. júl. 3. 10:23
9/12 anonim válasza:
Figyelj, azért az, hogy mennyire határozott a másik sráccal kapcsolatban, az attól is függ, hogy mióta vannak együtt... azért a rózsaszín ködös időszakban még tényleg elhamarkodott egyértelműen kijelenteni, hogy ő az igazi, akkor is, ha nagyon szerelmes... szerintem csak szimplán őszinte volt, ha már te is az voltál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!