Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy közeledjek hozzá egy ilyen tragédia után?
Van egy lány aki eléggé tetszik csak az a baj hogy másféléve szilveszterkor a szeme láttára halt meg a barátja és azóta nem is járt senkivel.De én szeretnék hozzá közeledni csak nem tudom,hogy csináljam!
17/F
Ezt a halott barát témát fel ne hozd, mert akkor csak emlékezteted a dologra, így nem nagyon fog tudni továbblépni lelkiismeret furdalás nélkül.
Ugyanúgy közelíts hozzá, mint bármelyik másik lányhoz, ha pedig ő még nincs túl a gyászon, akkor majd úgyis elmondja.
de nem akarom neki felhozzni a dolgot,mert biztos fáj még neki:(
meg letámadni se akarom csak jobban haverkodni először is,mert régóta ismerem(a balesett előtt óta) és régen még jóba is voltunk de az esett után teljesen elhidegült az összes fiú barátjától...
Nagyon régóta ismerem..
és néha fészen beszélünk ( volt már hogy ő írt rám)
és semmikép nem akarok vele a balesetről beszélni:/
Ne hozd fel szerintem se.
Legyél kitartó, ne félj sűrűn ráírni. Azért ne legyél tolakodó, adj neki időt, hogy megszokja, hogy "visszarázódjon" a normál életbe. Tehát legyél türelmes. Ez mellett még megértő és figyelmes is. Ha tényleg annyira tetszik, akkor szerintem meg tudod ezt csinálni. És nagyon jófej lehetsz, ha hajlandó vagy így "megdolgozni" egy lányért. :)Én sok sikert kívánok neked - nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!