Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik egyszer megcsalják a párjukat, nagy részük ezt megteszi később is vagy tanul az első esetből? Ti mit gondoltok?
"Szerintem pedig a vérig sértett ember ír ilyet,mint te. Igenis két ember hibája, mondom ezt úgy, hogy soha életemben nem voltam hűtlen. A válásoknál pedig ugyanez a helyzet.
A bűncselekményt és a megcsalást pedig nem lehet egy lapon említeni."
De igen is lehet, mert nagyon szemét dolog az áldozatot felelőssé tenni az ellene elkövetett bűnök miatt. Persze én vagyok a hülye visszamaradott idióta, aki szerint szemét aljas dolog a megcsalás és egyenesebb lenne az ember szemébe mondani a frankót, nem pedig félre kefélni. Azért engedd már meg, hogy ne érezzem magam felelősnek, ha a ribanc barátnőm másokkal fekszik le jó!
Persze lehet, hogy neked önértékelési bajaid vannak és párszor csaltak már meg és a végén még te kértél bocsánatot, hát én nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!