Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha van barátnőtök, aki nagyon nagyon tetszik, csináltok olyat, hogy a böngészőben szexi képekre, meztelen nőkre kerestek rá?
Annyira kevés az önbizalmam, pedig a páromnak tetszem...próbálom palástolni, meg örülni hogy egészséges vagyok, nincs fogyatékosságom, most is nyaralok és egy csomóan bámulnak, de az önbizalmam a külsőmre mégis a béka feneke alatt van.
A barátom azt mondja, olyan alakom van, hogy rajzolni sem lehetne szebbet.
Mégis félek ilyenektől, direkt keresi a neten a meztelen lányokat...vagy pont úgy keres rá, hogy szép, szexi lányok...
Szerintetek mennyi ennek a valószínűsége, úgy, ha 22 évesen én vagyok az első barátnője, nem bámészkodik az úton, azt mondta, hogy mint nő csak én vagyok neki és nem vágyik másra. A közösségi portálokat sem használja, nem jár bulizni, nem iszik.
Már most a családtervezésre gondol.
Ne értsetek félre, idegbeteg kibírhatatlan hárpiának tűnhetek, nem erről van szó, nem csesztetem a barátomat, csak nekem ezzel van problémám...régebben csúfoltak, még általános iskolában, elég kiábrándító dolgokat mondtak a fiúk nekem és sajnos nyoma maradt.
Sőt válás is volt a családban, lehet ennek is köze van hozzá.
Azt tudom, hogy megbízható a párom, rendes fiú.
Csak azért na....félek, hogy nem vagyok elég (jó).
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!