Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van így esélyem a lányoknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van így esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés
Nekem egy párkapcsolatban legfôképpen az érzelmek dominálnak. Egy gyengéd érintés, egy simogatás, egy érzéki csók. Ezt a lányok nem nézik rossz szemmel? Lehet változnom kéne?
2011. júl. 1. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, és nem kéne változnod, nekem is nagyon sokat jelentenek ezek a dolgok:) 16l
2011. júl. 1. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Természetes van. Nekem is ez a fontos. A szavaknak is nagy erejük van, de a tettek.... AZ a fontos, hogy az érzéseid vallósak legyenek, ki tudd mutatni, és mutasd is ki:) Valakit, így majd boldoggá tudsz tenni.
2011. júl. 1. 23:31
 3/8 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi probléma , nekem is ilyesmi a barátom és nem tartom gáznak! (: Úgy hogy nyugi! De azért vigyázz milyen lányt választasz, szerintem hozzád hasonló érzékenyt lányt kéne, mert azért vannak lányok akik nem szeretik a gyöngéd érzéki dolgokat(:
2011. júl. 1. 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:

valósak* (mielőtt valaki lehurrogná........)

2. voltam és 17L

2011. júl. 1. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 29 éves vagyok, kb ugyanilyen beállítottsággal és egyszer sem volt ebből gondom. Ha a csaj azt szeretné hogy legyek vadabb, megteszem, de a romantika még egy nőnél sem volt kihagyható a kapcsolatban. Igen is nagyon fontos!
2011. júl. 2. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Úristen ne is gondolkodj ilyeneken, hogy van-e esélyed! :D Te vagy minden lány álma ha ilyen vagy, meg ne változz!! :D
2011. júl. 2. 01:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat :)
2011. júl. 2. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy ilyen vagy .. :)
2011. júl. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!