Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 16 éves fiú (aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 16 éves fiú (aki amúgy pár nap múlva lesz 17) és egy 13 éves lány sok korkülönbség?

Figyelt kérdés
De úgy hogy a lány érett a korához képest,a fiú pedig "gyerekes" ..
2011. júl. 1. 20:10
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

01:50 köszi :)) végre egy normális válaszoló.

a többiekhez meg annyit hogy nem teCCik a helyesírásom?? :D hát drágaságaim,nagyívből pont leszarom ;)

03:57 jézusom és még engem oltogattok,ANONIM OLDALON,mikor kiirtam,nem is egyszer :'D hogy ha kell,sziwesen megmondom neki is ,hogy amig nem vagyok 14,addig nem szexelek SENKIVEL :))

14 év felett meg már azt csinálok amit akarok,ott már nem büntetendő hogyha szexelek valakivel :) már csak az a kérdés hogy ahoz neked mi közöd???

10:19 irigy vaggy??? :D

gondolom te még egy kis szűz-kurv@ vagy,aki itt osztja nekem az észt ....

te honnan ismered am ennyire a szüleimet??

honnan veszed a bátorságot,hogy egy közösségi oldalon sziggyad a szüleimet meg hogy ők hogy neveltek???

én is tudnék olyanokat mondani hogy pl anyádék hibája hogy egy ilyen nagyokos szűzkurv@ lettél,na??

de eddig nem mondtam mert nem is ismerem a szüleidet,meg téged sem,és a többi "válaszolót" sem szidtam mert nem is ismerem őket :))

bár hamár ennyire oltogatni van kedvetek,akkor húzzatok el innen a retekbe,értem?? :D

2011. júl. 3. 11:14
 32/36 anonim ***** válasza:
48%
jesszusom, te tényleg marha érett lehetsz, ha ilyeneket írsz. ez vagy csak kamu, vagy tényleg szaladgálnak ennyire idióta emberek a földön úgy, hogy nem is tudunk róla. egyébként érzed az ellentmondást abban, hogy szűz k.va? :D mindegy, inkább ne válaszolj erre, mert értelmesen úgysem tudsz.
2011. júl. 3. 15:26
 33/36 A kérdező kommentje:

15:26 mennyél a jó kva anyukádba ha nme tudsz normálisan válaszolni :))

amúgy igen,a szűzkurv@ egy kifejezés -.-

nah szahl menny a retkes pics*ba,jó? :D

csakmert annyira jó már,hogy ott gép előtt olyan gyönyörüen kinyílik minden retkes talpnyalónak a pofája,úgy tuggyátok osztani az észt,hogy az nem igaz :))

de amúgy neeeem,ti nagyon okos emberek vagytok hallod,ott gép mögött pofáztok ;)

nah csá

2011. júl. 3. 20:51
 34/36 napietus ***** válasza:

nem elég, hogy a pasikon jár az eszed, de a stílusod is fertelmes. a stílus pedig maga az ember...érettség, ugye :D:D

egyébként nekem a fekete is fehér, dugasd csak magad meg 14 évesen, csak védekezésre vigyázz, mert rossz lenne, ha még szaporodnátok is...

2011. júl. 3. 20:56
 35/36 A kérdező kommentje:
kussolj
2011. júl. 3. 21:30
 36/36 anonim ***** válasza:

Az előző tanácsot pedig tényleg megfogadhatnád, mert tényleg nagyon ciki lenne, ha ilyen "emberek" szaporodnának :O

Mellesleg nem tudom, hogy képes bárki is egy olyan kislánnyal járni, akinek mocskosabb a szája, mint a legutolsó tirpák suttyónak, és a kritikára is csak ocsmányságokkal tud reagálni.

Az meg szintén a saját értelmi szintedet minősíti, hogy egyedül a veled egy szinten álló és egyetértő válaszokat fogadod el "értelmesként".

2011. júl. 3. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!