Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 16 éves fiú (aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 16 éves fiú (aki amúgy pár nap múlva lesz 17) és egy 13 éves lány sok korkülönbség?

Figyelt kérdés
De úgy hogy a lány érett a korához képest,a fiú pedig "gyerekes" ..
2011. júl. 1. 20:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
48%

Hidd el, az ilyen 13 évesek írásából nagyon jól el lehet dönteni, hogy mennyire is értelmesek. Az írásmód sok mindent elárul az emberről. Rólad pl. azt, hogy egy igencsak naiv, buta és mindemellett beképzelt kis fruska vagy, akinek már nagyon viszket, így hamar beáll majd a tinir*bancok sorába.

Egyébként a büntetőjog szerint 12-14 év között egy 18 éven alulival történő közösülés IS megrontásnak minősül (akkor is, ha a fiatalabb fél is belegyezett), és büntetendő cselekmény.

2011. júl. 2. 18:14
 22/36 A kérdező kommentje:

anyádat sziggyad jólvan??

már bocs de mostmár b@szottul elegem van belőlled,ha nem tudsz normálisan válaszolni,akk inkább takarodj innen! -.-"

amúgy te milyen jogon r*bancozol le egy idegent??

szánalmas vagy..

jah és SZÖVEGÉRTÉS hallottál már rólla?????

nem tudom hányszor kell még leírnom,amig nem vagyok 14 addig SENKIVEL NEM SZEXELEK és ezt neki is szivesen megmondom,bár sztem nincs rá szükség -.-

2011. júl. 2. 18:35
 23/36 anonim ***** válasza:
67%
na, pontosan erről beszélt az előző... így csak az ő igazát erősíted meg. egyébként addig ne beszélj szövegértésről, amíg ilyen tragikus a helyesírásod...
2011. júl. 2. 22:14
 24/36 A kérdező kommentje:

22:14 te is menny a pitsába ;D

nem azt kérdeztem h milyen a helyesírásom,azt majd a nyelvtantanár eldönti :))

te a kérdésemre válaszolj,ha meg ez nehezedre esik,akor ne ide irkálj meg semmi kedvem a szerencsétlenkedéseteket olvasgatni ;)

köszöntem ^.^

2011. júl. 2. 22:19
 25/36 anonim ***** válasza:
48%
már válaszoltam, de mindegy. egyébként ha nekem semmi közöm a te helyesírásodhoz, akkor neked sincs az ő szövegértéséhez, erről ennyit.
2011. júl. 2. 22:20
 26/36 napietus ***** válasza:
hagyjátok már szegény "érett lányt"...hát ha a fiú még ehhez képest is gyerekes, akkor biztos, hogy nála nem klinikai inphantilismus-ról beszélünk :D?
2011. júl. 2. 22:27
 27/36 anonim ***** válasza:
48%

Az mondjuk tényleg durva, ha a fiú gyerekes egy olyan "érett" lányhoz képest, aki olyanokat ír, hogy "belőlled, rólla, sziggyad...". A fiú még matchboxozik, vagy mi? :D

Te meg hányszor jártad az elsőt a helyesírásod miatt kislányom?

Amúgy ez itt a 2. kommentem ebben az értelmes kérdésben, tehát nem tudom, mitől van elegem belőled.

Amúgy milyen vicces már, hogy általános iskolás kislányok kérdezgetnek a párkapcsolatról és a szexről. Vagy inkább tragikus.

Még valami: nem r!bancoztalak le, csak közöltem, hogy jó úton haladsz afelé. A magatartásoddal, és azzal, hogy magadra vetted, csak azt erősítetted meg, hogy valóban így van, és te is így látod ezt. Szövegértés, kislány.

2011. júl. 2. 22:39
 28/36 anonim ***** válasza:
46%

Jól van, játsszátok csak az agyatokat, azt hiszitek, mert elmúltatok 16, már oszthatjátok az észt...

Ahány évvel idősebbek vagytok, pont annyiszor szánalmasabbak, mint a kérdező.

El lehet gondolkodni...

Mi az, hogy viszket?

Nektek talán fáj, ha más szexel? (Hiába írta, hogy amíg nincs 14, addig nem, nem jutott el a pici agyacskátokig, így most tegyük fel, hogy igen...)

Mi közötök hozzá?

Azért, mert nektek csak később csúszott be a kuki, nem kell a másikat lenyomni a sárga földig, csak magatokat égetitek le, süt az irigység... (Most majd mindjárt jön az "Én irigy? Mégis mire?" szöveg, de neten, arctalanul mindenki azt ír, amit akar, nem az a lényeg, hanem, hogy belül mit éreztek/gondoltok, azt meg senki nem fogja látni, szóval nyugodtan leírhattok még pár hazugságot a kis szent életetekről, gondolom, a puncit is már pókháló borítja...)

2011. júl. 3. 01:50
 29/36 anonim ***** válasza:
48%

Mi közünk hozzá?:D Hát az, hogy feltette a kérdést.

A többire annyit reagálnék, hogy aki szerint bárki is irigy egy általános iskolás, szexelő kislányra, annak valami súlyos problémája van. És annak is, aki szerint az normális.

2011. júl. 3. 03:57
 30/36 napietus ***** válasza:
aki egy ilyen kis butus lánykára irigy, az hülye :) meg tényleg az is, aki szerint normális általános iskolás lányoknak dugatni magukat. anyukának gratulálok a csodálatos neveléséhez, mert nem a gyerek a hibás, normálisan nevelt lány nem a pasizáson gondolkodik 13 évesen.
2011. júl. 3. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!