Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szeretni? Vagy mi a baj?
Az lenne a problémám, hogy volt egy pasim akivel nagyon jól ment minden, a legelején nagyon boldog voltam aztán 1 héttel azután h össze jöttünk valahogy úgy éreztem hogy nem jó ez, meg nem kéne, aztán megnyugodtam és minden ment tovább!Amikor legelősször csókolóztunk akk is felmerült bennem ez, de atán amikor 25 naposak lettünk megint előjött és akk már annyira h nem bírtam szakítanom kellett vele!
Na hát most az van h megint járok egy sráccal 1 hetesek vagyunk és megint előjött bennem az az érzés de tényleg komoly kapcsolatot akarok vele nem akarom h vége legyen :S
miért van ez hülye vagyok? :D
szerintem is csak az igazi kerdes problema.nem vagy huje,dehogy is..hasonlo helyzetbe vagyok.nyugi majd lesz akiert te is ugy erzel ahogy az kell legyen:)
ne add fel...eld az eleted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!