Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első csók. Hány nap után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók. Hány nap után?

Figyelt kérdés
Szerintetek hány nap után érdemes az első csókot megejteni? Most nem ilyen diszkós felszedésre gondolok hanem amikor már ismered a lányt egy ideje és akkor össze jöttök. Én általában az első pár napban minden képen vagy pár óra után de mindig változó az egyetlen gondom hogy a mostani bnőmmel 12.-én jöttem össze de nem akarja hogy megcsókoljam de nem értem miért nem csak pár hónapra szeretnék vele lenni hanem hosszabb távon de valamiért nem megy. Valami tipp? Tudom hogy ez több kérdés is de annyira nem bonyolult össze kapcsolni a 2 választ. :) F/17
2009. márc. 27. 13:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pontosan a "smárolásra" (francia csók) gondoltam. Csóknak számít ugye minden amit szájjal megérintesz tehát ha a szájára adsz valakinek "puszit" az is annak számít ez megvan. Ő azt mondja h én a "pasija" vagyok (másoknak) tehát nem csak én gondolom így a dolgokat. De köszönöm a válaszokat megbeszélem vele.

Ui.: A fogaimmal nekem semmi gond nincs fogorvoshoz ha megyünk mindig dicséri milyen szép egyenletesek és épek a fogaim és nem is sárgák. :)

2009. márc. 28. 09:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Huhaa....:D

értem a pasim 3 hónapig küzdött mire megengedtem neki az elsö csokot:Dde akkor én utána engetdem mindent..szex.s tb még azona héten h elöször smároltam vele:D

2009. márc. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!