Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók. Hány nap után?
Helyzeztfüggő, viszont ha elhúzza a fejét az azt jelenti barátom ,hogy nem. Ja és moss fogat, Blend-a med fokkrémmel az szupyyyyjóóó!!!
ÉS nem használj rágógumit mert aszpartám édesítő van benne és pár év múlva rákos leszel és elfelejtheted a csajozást!
Üdv, Bélabá a hentes, Felcsinállak U. 89 balra a második ajtó
Univerzális megoldás itt is jó: Beszélj vele.
Leginkább ő tudja megmondani neked hogy miért nem akarja.
A kapcsolat meg eléggé fura ha 2 hét után nincs csók, nekem a csók az összejövés jele. Ha engem kérdezel ti még nem is jártok.
akkor mit jelent nálad az, hogy összejöttetek?
Találkozgattok, ismerkedtek? mert ha még csak itt tart a dolog, akkor még talán váthatsz az első, második hónapig. De mindig kísérletezz, hátha egyszer beadja a derekát!
Nálam a járás a csókkal kezdődik.Addig nem nevezem úgy,h a párom,vagy nem mondom,hogy van valakim.Addig csak találkozgatunk,jókat beszélgetünk és ennyi,de nem járás.H hány nap után érdemes?Ez nagyban függ a másiktól,és a bennem kialakult érzelmektől.Van olyan,akivel az első randin nem csak csók lett,de van olyan is,akivel 2-3 randit is csók nélkül töltöttünk.Tényleg az alkalom válogatja.Ha nem derült égből villámcsapás a dolog,akkor volt olyan is,akivel hónapokig kerülgettük egymást.
Mindenképpen kérdezd meg tőle,h miért nem akarja.
Én a párommal az első randin csókolóztam!!:) Mind a ketten akartuk és szerintem tökéletes volt!!
Általába első-második randin ha komolyan gondoljátok egymással akkor illik legalább egy csókkal jelezni a dolgot..
Kérdezd meg a barátnődtől hogy miért nem szeretne veled csókolózni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!