Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első csók. Hány nap után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók. Hány nap után?

Figyelt kérdés
Szerintetek hány nap után érdemes az első csókot megejteni? Most nem ilyen diszkós felszedésre gondolok hanem amikor már ismered a lányt egy ideje és akkor össze jöttök. Én általában az első pár napban minden képen vagy pár óra után de mindig változó az egyetlen gondom hogy a mostani bnőmmel 12.-én jöttem össze de nem akarja hogy megcsókoljam de nem értem miért nem csak pár hónapra szeretnék vele lenni hanem hosszabb távon de valamiért nem megy. Valami tipp? Tudom hogy ez több kérdés is de annyira nem bonyolult össze kapcsolni a 2 választ. :) F/17
2009. márc. 27. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Akár az első randin is, de csak akkor ha latod a csajon h ő is akarja.
2009. márc. 27. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
21%

Helyzeztfüggő, viszont ha elhúzza a fejét az azt jelenti barátom ,hogy nem. Ja és moss fogat, Blend-a med fokkrémmel az szupyyyyjóóó!!!

ÉS nem használj rágógumit mert aszpartám édesítő van benne és pár év múlva rákos leszel és elfelejtheted a csajozást!

Üdv, Bélabá a hentes, Felcsinállak U. 89 balra a második ajtó

2009. márc. 27. 13:23
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Univerzális megoldás itt is jó: Beszélj vele.

Leginkább ő tudja megmondani neked hogy miért nem akarja.

A kapcsolat meg eléggé fura ha 2 hét után nincs csók, nekem a csók az összejövés jele. Ha engem kérdezel ti még nem is jártok.

2009. márc. 27. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
45%

akkor mit jelent nálad az, hogy összejöttetek?

Találkozgattok, ismerkedtek? mert ha még csak itt tart a dolog, akkor még talán váthatsz az első, második hónapig. De mindig kísérletezz, hátha egyszer beadja a derekát!

2009. márc. 27. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarja hogy megcsókold annak biztos van oka, talán még soha nem csókolózott és fél hogy elrontja, akkor legjobb ha beszéltek róla. Nekem volt egy pasim akivel azért nem akartam mert iszonyatosan csúnya rossz fogai voltak. Miután fogorvosnál járt, már simán ment a csók is:D Szóval beszéljétek meg miért nem akarja.
2009. márc. 27. 13:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szükség van pár randira ahhoz, hogy rászánjam magam...Számomra az már "intimebb" kapcsolat, tehát az ismerkedési fázisba nem fér bele. Akkor jöhet a csók, ha mind2 fél részéről komoly a dolog...Ha megvan az elköteleződés egymás iránt...
2009. márc. 27. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Nálam a járás a csókkal kezdődik.Addig nem nevezem úgy,h a párom,vagy nem mondom,hogy van valakim.Addig csak találkozgatunk,jókat beszélgetünk és ennyi,de nem járás.H hány nap után érdemes?Ez nagyban függ a másiktól,és a bennem kialakult érzelmektől.Van olyan,akivel az első randin nem csak csók lett,de van olyan is,akivel 2-3 randit is csók nélkül töltöttünk.Tényleg az alkalom válogatja.Ha nem derült égből villámcsapás a dolog,akkor volt olyan is,akivel hónapokig kerülgettük egymást.

Mindenképpen kérdezd meg tőle,h miért nem akarja.

2009. márc. 27. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is azzal kezdődik a járás. És előtte inkább csak randizgatás.
2009. márc. 27. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:
énmár az első randin smároltam a barátommal(nem diszkos ismerkedés volt),szóval sztem az elsőn is akár de ha nemvagy benne biztos akkor a másodikon ,de a te esetedben várd meg míg a csaj közel enegd magához
2009. márc. 27. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a párommal az első randin csókolóztam!!:) Mind a ketten akartuk és szerintem tökéletes volt!!

Általába első-második randin ha komolyan gondoljátok egymással akkor illik legalább egy csókkal jelezni a dolgot..

Kérdezd meg a barátnődtől hogy miért nem szeretne veled csókolózni!!

2009. márc. 27. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!