Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után pukiztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után pukiztatok először hangosan a párotok előtt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 16:17
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Tökéletes válasz.

Szörnyen unalmas..:)

2011. júl. 1. 19:50
 22/29 anonim ***** válasza:
61%

A párkapcsolat stádiumait a fingás mutatja a legjobban. Az első stádium a cinkos hallgatás. Ez egy fantázia időszak, amikor mindkét fél úgy tesz, mintha a belőlük nem távoznának gázok. Ezt az illúziót hamar összetöri az első feszengő kérdés: "Juj, te fingottál?", majd ezt követi a kínos igazság beismerése. Ez jelzi egy meghittebb korszak eljövetelét. Ezt a korszakot úgy hívom, hogy "fingnászút", amikor mindkét félnek a másik gázai a legaranyosabb dolgok a világon. De persze egyetlen nászút sem tart örökkön-örökké, és ezzel el is érkeztünk a kritikus fingelágazáshoz: a fing vagy elveszíti szórakoztató és zavarba ejtő mivoltát, és ezzel igazi szerelmet jelez, vagy idegesíteni kezd, undort kelt, és ezzel szimbolizálja mindazt, ami gyűlölt és utálatos az egykori szerelemben.

Szerelem és egyéb katasztrófák c. film

Kb. 2-3 hónap után, mert menstruáció elött, istentelen büdöseket fingok, szóval muszály volt ezt megtárgyalni :)

Amúgy ő meg sportot csinál belőle és tök viccesnek tartom, h mennyire eltudja húzni. Összességében tök jól elröhögcsélünk egymás fingján :)

4 és fél éve vagyunk együtt és 21 évesek vagyunk

2011. júl. 5. 08:16
 23/29 anonim válasza:
35%

en man az elso tanalkozasunk utan 1 oraval szajba fingtam a csajom egy olyan jo hagymas fokhagymas kaja utan tehat vot bukeja rendesen amitol majdnem elelvezett a csajom

utana o csak masnap reggel fingott engem szajba egy jol atsorozott unicumozott ejszaka utan tehat gondolhatjatok hogy megjobb bukeja vot amitol menten orgazmusom is vot

azota is oda-vissza fingjuk szajba egymast de most man olykor olykor kis anyag is jon

remelem a kerdezo is beindul a tortenetunk alapjan

csako

2011. júl. 5. 10:25
 24/29 anonim ***** válasza:
31%

Akik ezt természetesnek tartják: majdnem mindenki belepisál a Balatonba, de képzeld el ugyanezt a strandon egy trambulinról?!

A járulékos illatfelhőről már nem is beszélve, szóval ez nem bizalom kérdése, hanem bunkóság!

16 év, nulla publik fing!

2011. júl. 6. 08:06
 25/29 A kérdező kommentje:

De rossz lehet minden fingás előtt körbenézned..

Szerintem inkább szabadulj meg Te is a gátlásaidtól

2011. júl. 6. 09:43
 26/29 anonim ***** válasza:
A fing az fing, nem puki. Miért nem lehet a dolgokat a nevükön nevezni?
2011. júl. 6. 15:39
 27/29 vaszily katalin ***** válasza:
0%
bocsi kérésel 2ho.s röhögtünk.
2011. júl. 7. 13:38
 28/29 anonim ***** válasza:
84%
Tök gáz, de még aznap, mikor megismertem :D Ez még hagyján... Az ölében ültem, vele szemben és mivel ugye a lábaim valamilyen szinten szét voltak téve, nem tudtam úgy megfeszíteni az izmaimat, hogy ne jöjjön ki. Ő kiröhögött, én elsírtam magam, de közel 6 éve vagyunk együtt :) Ez előtt egyik párom előtt sem pukiztam :D 23/N
2011. júl. 8. 07:56
 29/29 anonim válasza:

én kb 2-3 hónap után mertem előtte pukizni!!!xD mondta h nyugodtan elengedhetem őt nem zavarja!!!:D szerintem oan aranyos mikor jó hangosat,hosszat és büdit pukizik,körbenéz csodálkozva és megkérdi "mi volt ez?" és elneveti magát!!!!xD meg mikor én pukizok akkor is megkérdi h mi volt ez és elmosolyodik!!!xD de pl a boltban meg az utcán nem merek hangosan pukizni,az utcán főleg télen nem mert félek h meglátszódik!!!xD félek h a fenekem felöl 1 kis felhőcske röppen fel és megtudják h én pukiztam!!xD

sztem semmi undi nincs abban ha valaki pukizik!!!:D azt ne mondja senki nekem h nem szokott mások előtt!!! aki azt írta h még a saját családja előtt se szokott az elég naívka mert lehet ő nem hallja meg érzi de tuti h a család tagjai is pukiznak 1 jó halkat!!!csak nem kötik az orrára!!xD 21/l

2011. júl. 16. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!