Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után pukiztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után pukiztatok először hangosan a párotok előtt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 16:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%
A kérdező úgy érti, hogy mennyi idő után pukiztál úgy a párod előtt, hogy ott volt melleted egy szobában és hallotta/érezte/észrevette.
2011. jún. 30. 16:40
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Én nem értem azokat, akik már hosszú évek óta együtt vannak a párjukkal és nem csinálják egymás előtt. Ha már belengeded a párodba 'azt' a testnedveded, akkor miért okoz problémát egy puki?:D
2011. jún. 30. 16:42
 13/29 napietus ***** válasza:
0%

6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. soha, és nem is fogok. nem a disznóólban nőttem fel.

29/N

2011. jún. 30. 18:47
 14/29 anonim ***** válasza:
36%
Én mindig megkérem a párom hogy fingjon miközben rajtam lovagol. nem tehetek róla, hogy ettől sül el a cerka!
2011. jún. 30. 18:48
 15/29 anonim ***** válasza:
64%

Napietus!

Te semmit nem csinálsz a férjed előtt? Sajnálom, hogy szegényt ennyire kizárod az életedből. Ez egy természetes emberi folyamat, nem értem, hogy miért szégyenled a szerelmed előtt. Nyugi, ő is csinálja. Én a párommal szinte már egy vagyok, nem szégyenlősködünk egymás előtt ilyen semmiségen. A szexben is ennyire konzervatív vagy? Az, hogy belédélvez a párod pontosan annyira 'undorító', mint a pukizás. Vagy talán azt sem engeded neki?:D

2011. júl. 1. 09:50
 16/29 napietus ***** válasza:
0%

ha ez kizárás az életemből, akkor személy szerint örülök neki, hogy a férjem és a családom minden tagja "kizár az életéből" :D és ezt viszonzom is.

miért is kéne egymás orra alá fingani? 3 féle ember teheti ezt meg: 1. csecsemő 2. súlyos beteg 3. magatehetetlen idős, aki már nem tud uralkodni a saját testén. Rád melyik igaz ezek közül?

2011. júl. 1. 12:24
 17/29 anonim ***** válasza:
64%
A férjed és a családtagok között azért van egy kis különbség. Vagy talán velük is szexelsz? Egy párkapcsolatban kell lenni annyi intimitásnak, hogy mersz a párod előtt ilyesmit csinálni. Nem azt mondtam, hogy az orra alá, de nem fogok kifutkosni ezért a WC-re.
2011. júl. 1. 14:14
 18/29 napietus ***** válasza:
13%

jó, te nem mész ki, én meg igen. egyébként nem létezik intimebb kapcsolat, mint anya és gyermeke között, hiszen a testében éltem, aztán a testéből táplált. de még előtte sem szoktam. előtte, aki pelenkázott meg biliztetett engem anno. akkor miért tenném a férjem előtt? mi ebben a jó?

kisgyerek koromtól megszoktam, hogy ezek a dolgok rám és a wc-re tartoznak. nem látom értelmét ezen változtatni.

2011. júl. 1. 18:24
 19/29 A kérdező kommentje:

etus,már megfigyeltem hogy te mindig mindenben a legjobb vagy.

a férjed ezt nem unja még?:-)

2011. júl. 1. 18:31
 20/29 napietus ***** válasza:
39%

dehogy vagyok mindenben a legjobb :D! pl. vasalni nem tudok. horgolni se. verset írni, sőt, még szavalni se. zongorázni gyatrán "istentelen suszterbasszusokkal" egykori oktatóm szavai szerint. műszaki érzékem szinte a nullával egyenlő. szóval van hiányosság bőven :)

csak igyekszem úgy élni, ahogy nekem és a körülöttem élőknek a lehető legjobb. a feltűnési viszketegséget itt élem ki, a való életben kerülöm a feltűnés minden formáját, mint a ragályt :)

2011. júl. 1. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!