Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után pukiztatok először hangosan a párotok előtt?
6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. soha, és nem is fogok. nem a disznóólban nőttem fel.
29/N
Napietus!
Te semmit nem csinálsz a férjed előtt? Sajnálom, hogy szegényt ennyire kizárod az életedből. Ez egy természetes emberi folyamat, nem értem, hogy miért szégyenled a szerelmed előtt. Nyugi, ő is csinálja. Én a párommal szinte már egy vagyok, nem szégyenlősködünk egymás előtt ilyen semmiségen. A szexben is ennyire konzervatív vagy? Az, hogy belédélvez a párod pontosan annyira 'undorító', mint a pukizás. Vagy talán azt sem engeded neki?:D
ha ez kizárás az életemből, akkor személy szerint örülök neki, hogy a férjem és a családom minden tagja "kizár az életéből" :D és ezt viszonzom is.
miért is kéne egymás orra alá fingani? 3 féle ember teheti ezt meg: 1. csecsemő 2. súlyos beteg 3. magatehetetlen idős, aki már nem tud uralkodni a saját testén. Rád melyik igaz ezek közül?
jó, te nem mész ki, én meg igen. egyébként nem létezik intimebb kapcsolat, mint anya és gyermeke között, hiszen a testében éltem, aztán a testéből táplált. de még előtte sem szoktam. előtte, aki pelenkázott meg biliztetett engem anno. akkor miért tenném a férjem előtt? mi ebben a jó?
kisgyerek koromtól megszoktam, hogy ezek a dolgok rám és a wc-re tartoznak. nem látom értelmét ezen változtatni.
etus,már megfigyeltem hogy te mindig mindenben a legjobb vagy.
a férjed ezt nem unja még?:-)
dehogy vagyok mindenben a legjobb :D! pl. vasalni nem tudok. horgolni se. verset írni, sőt, még szavalni se. zongorázni gyatrán "istentelen suszterbasszusokkal" egykori oktatóm szavai szerint. műszaki érzékem szinte a nullával egyenlő. szóval van hiányosság bőven :)
csak igyekszem úgy élni, ahogy nekem és a körülöttem élőknek a lehető legjobb. a feltűnési viszketegséget itt élem ki, a való életben kerülöm a feltűnés minden formáját, mint a ragályt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!