Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik "jelentése"? :DD
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy sétáltok az utcán a barátnőddel/pasiddal, és meglát egy helyes csávót/nőt,és megszólal hogy "hmm,tetszik nekem".
Ti erre hogy reagálnátok, mit gondolnátok ,ezzel mire akar kilyukadni?
2011. jún. 30. 16:05
1/5 anonim válasza:
arra hogy tetszik neki. szép/helyes
2/5 anonim válasza:
Az én barátom mindig eljátsza ezt velem vagy 5x mikor sétálunk, csak ő a "szúrnám/sunáznám" szavakat használja a teszik helyett. Hogy én mit csinálok?? csak röhögök :D
3/5 anonim válasza:
Jaja..sajnos egyre nagyobb divat a lovári cigány nyelv:@
4/5 anonim válasza:
Hát igen, és a viselkedés is:SSSS
5/5 B.angel válasza:
Pofánvágnám... Ha velem van, akkor ne másokra mondja, hogy tetszik neki. Ha így van tartsa meg magának. Számomra ez megalázó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!