Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy a problémák azért vannak hogy megoldjuk őket, de amikor már nem tudjuk, akkor mi van?
Nem az elsö vagyok:)
Azt jelenti hogy belenyugszol,meg próbálsz szemet hunyni a dolgok felett ami ideig óráig müködik is!De arra készülj fel igy boldog soha nem leszel!
Én ezt csinálom és hidd el nem jó!Már bele fáradtam csak nekünk van két kislányunk és Én már nem tudok olyan könnyen kapálózni!Meg hát nem mindegy hogy milyen problémák vannak!!!Más mondjuk ha nözik,iszik,ver és megint más mondjuk ha az a probléma hogy miért nem hajtja fel az ülökét!
De hosszabb távon nyelni nem fog soha megoldodni ráadásul szenvedsz!!!
Nem nyugszol bele?????
Hááát tudod én majdnem 10 évig "nem nyugodtam bele" és harc volt az életünk!Az kinek jó?Inkább add fel!Ha hosszabb távon megy ez!De ha nem nagy probléma meg próbálhatod!De tudod mindenhez két ember kell!!!!
Olyan nincs, hogy valamilyen problémát nem lehet megoldani. Olyan viszont igen, hogy valaki nem akarja megoldani. Ott van az igazi probléma és akkor menni kell tovább... Szerintem.
21(L)
2. vagyok.
Én akarom h megoldjuk megbeszéljük a problémát,de ő nem. Elzárkozik tőle... és ebbe nem tudok belenyugodni,h nincs semmi esély megoldani... :(
Első vagyok.
Szerintem pont azt jelenti a belenyugvás, amit egyik válaszoló leírt. Szemet hunysz a dolgok felett, nem idegesíted magad (meg a másikat se) feleslegesen, max annyit tehetsz, hogy észrevétlenül próbálsz változtatni a dolgokon óvatosan. De tényleg sokban függ a "hogyan tovább" kérdés attól, hogy milyen problémáról van szó. Ha nem hajtja le az ülőkét többszöri kérésre se, akkor annyi baj legyen, lehajtod te helyette. De ha pl. iszik, nőzik, erőszakos, akkor azt nem kellene tűrni, nem kellene olyan hamar beletörődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!