Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezuhantam! Most mit csináljak? Korkülönbségi problémák!
Persze, most nagyon rossz ez neked, de hidd el, 2-3 év és nem lesz nagy a korkülönbség. Én 23 vagyok, és 29 éves pasim van. :)
Most légy türelmes, legyetek barátok, aztán pár év múlva alakulhat ez másként is. :)
"De az ilyen pároknál nem probléma az,hogy a fiúnak már jobban kell a szex?:\"
Ha szeret, akkor addig vár, ameddig te akarod. Ha azzal fenyeget, hogy ha nem szexelsz vele, akkor elhagy...akkor egy nagy barom állat, és soha nem kellettél neki másra. Persze ezt a tudtára is kell adni, hogy te még nem szeretnél szexuális viszonyt.
Az érdeklődéssel nincs baj, már több hónapja nagyon jó barátok vagyunk és mindent megbeszélünk egymással, rengeteget nevetünk mindig:))
Tudnék várni pár évet, csak addig megőrülök..:(
igazából ez tőled is függ, ha te benne lennél ilyen fiatalon a szexben( amit nem ajánlanék még) akkor simán mehet végülis.
de ismerek nagyobb korkülönbségű párokat is (15-22) és teljesen jól elvannak.
én szerintem működhet a dolog márha te benne lennél a szexben és vele megdumálnád mondjuk hogy várjatok vele mondjuk 4-5-6 hónapot. és addig ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!