Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez egy érett férfi, amikor kedvese mellkasára hajtja fejét, mint egy védtelen kisfiú, aki megnyugszik, és ott pihen végtelen nyugalommal? Hazatalált?
Egy nőnek ez borzasztóan jó érzés, meghitt és csodálatos...
Egy férfinek?
az én barátom(36) szokott ilyet csinálni. :D
azt mondja a melleimre, hogy pihen egyet a kedvenc párnácskáin :D
egyszer megkérdeztem, mire gondol ilyenkor, és azt mondta, hogy kényelmes, és megnyugtató érzés neki. :)
20/L
Borzasztóan jó érzés, meghitt és csodálatos!! Komolyan!! A legjobb a világon, kb ezért érdemes élni!
Az is jó amikor ő bújik hozzám, és teszi a fejét a mellkasomra, meg az is jó amikor én bújok oda hozzá. Persze ez szex után a legjobb, hihetetlenül megnyugtató érzés!!
22/F
03:00
Ezt érzem én is - akkor minden rendben velünk:)
25/N
Egy érett férfi nem hajtja a kedvese mellére a fejét, mintha az anyja ölébe bújna. Egy férfi azért is férfi mert a megjelenése és viselkedése biztonságot nyújt a nőnek, védelmet jelent számára. Szóval azt nem tudom mit érezhet egy ilyen kisfiú (függetlenül a korától), csodálkozom, hogy ezek után még férfiként tud rá nézni a barátnője.
26F
Nekem nem kellemes. Mindig mikor megkér a barátnőm, hogy hajtsam én a vállára, mellére a fejem, akkor tartom magam nyakból. Hiába mondja, hogy engedjem el, nem tudom teljesen, nem sik jól.
Én nme érzem magam elesettnek, azt szeretem, ha ő van az én karomban.
Ha pesig mégis magam alatt lennék, akkor sem a mellére szeretem, szeretném hajtani a fejem, hanem az esik, esne jól, hogy ha átölelhetjük egymást.
De ez csak az én véleményem. 32/F
az én barátom(21)is szeret a mellkasomra feküdni, én annyira nem szeretem, az olyan mintha én lennénk a védelmező :D
neki jól esik néha :)
legközelebb megkérdezem miért, mert nem emlékszem már hogy mit mondott erre :D
19/n
Némelyik ember olyan negatív !!!! Én nagyon szeretem a kedvesem melleire hajtani a fejem , mert akkor nagyon megnyugszok és neki is jó érzés ahogy rajta fekszek .... =)
Szóval szerintem ez egyáltalán nem jelent semmit , egyszerűen imádom a közelségét !!!! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!