Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek 2éves évfordulónkra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek 2éves évfordulónkra ajádékba? Pasinak aki 22 éves és imádja az autókat

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
légpuskát
2009. márc. 26. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
pfffffffffffff
2009. márc. 27. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

21,5 éves ffi vagyok, szeretem az autókat. :)

Na de az sem mindegy, hogy milyen autókat és az autózás melyik válfaját. Én pl. Ladamániás vagyok és a Rally-t szeretem, pl. gyorsulásokat utálom, oké elismerem hogy sport az is, de számomra valahogy mégsem az. :)

Na szóval.. ha szuzukis lámpától lámpáig nagymenő jaszkari.. ha vérbeli rallysta.. (magamból kiindulva) szerintem ilyent, hogy autóalkatrész, azt ne vegyél semmiképp! Se sportkormány, se váltógomb, sem semmi. Lehet, neki nem jön be és ha nem látod hogy a kocsin van, megsértődsz.. viszont ha beteszi a kocsiba, neki rossz érzés.. maximum egy bólogatós kutyát vehetsz neki, amit hátul a kalaptartóra szokás elhelyezni. Ha nem akarja, akkor otthon az asztalon vagy a vitrinben is jól mutat majd.

Aztán.. motoros kabát. ;) Oké, hogy motoros és nem autós.. de autós kabát olyan nem létezik.. :) viszont autósnak is nagyon jól áll, nézd csak meg az egyik Totalcar-os fazon is néha ilyenben van, és tök jól áll neki, én is most tervezek valami hasonlót, hogy veszek.

http://www.youtube.com/watch?v=Sa_IEkVmZG0

Én pl. említettem, hogy Ladakedvelő vagyok, pl. egy makettautó is remek ajándék lehet, én örülnék neki ha valaki ilyent venne nekem (mondjuk nincs senkim aki ilyent adna ajándékba). De ne olyan makettautó, amivel a kisgyerekek játszanak, hanem ha van szeretett típusa, akkor olyan. Ne ijedj meg, nem kerül vészesen sokba, talán pár ezer Ft.

Aztán pl. kulcstartót megintcsak ne! Tehát olyan dolgokat ne, amiket "hordani" kell az autón vagy nála, hanem inkább olyanok, amiket ki lehet tenni polcra, vitrinbe. Makettautó és bólogató kutya ilyen. Kabátra meg próbálj érdeklődni, hogy tetszik-e neki, vagy nem.

Nem tudom, hová valósi vagy, de sokfelé van gokart, esetleg befizetheted oda. És akár úgy mentek, hogy mondod neki, van egy meglepetésed, de nem mondod meg neki, hogy mi az. Hanem elnavigálod oda és lesz meglepetés. :P Megintcsak érdeklődj, hogy ez érdekli-e. Ha Forma1-et szereti, akkor valószínű. Mondjuk itt az a gond, hogy úgyis az ő kocsijával mentek gondolom és hát nem tudom, ha barátnőm lenne mit szólnék, ha szülinapomon azzal állna elő, hogy "menjünk el 50 km-re, mert van egy meglepim". :-DDD Mondjuk én elmennék így látatlanba is.. :P

Lehet olyan ruházat még amin autós márkajelek vannak, de megintcsak hogy tetszik-e neki..

De énszerintem nem fontos autós dolgot venni, ha évfordulótok van... ez rólatok szól... lehet hogy inkább valami személyesebb dolgot kéne venned.

Légy kreatív picit, mégiscsak te ismered. ;)

Üdv.

2009. márc. 27. 22:31
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :) sokat segítettél, nagyon jók az ötleteid ;)
2009. márc. 28. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!