Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért nem tudom kinyitni a szám és megmondani, hogy mi a bajom, stb?
kedves 17:52
igen.. az ám a megoldás.. persze..de ahelyett hogy megoldást keresel inkább hagyod elfajulni,aztán meg dobod.. tartalmas kapcsolataid lesznek így..gratula.
Hisztizni nem kell...
De igen is állj ki az igazadért... ha gondolsz vmit mondd ki.. inkább veszekedjetek ki magatokat mint hogy benned legyen a sok felgyülemlő gond.. és ez vessen véget a kapcsolatotoknak.. A büszkeség legyen meg egy nőnél mindig..
:))
Miért nem mondod ki am??
Szia!
Régen ezt csináltam én is mindig mindent magamba folytottam ez nem vezetett sokra mert nagyon rossz idegi állapotba voltam... Majd egyszer nagy levegőt vettem és elkezdtem mondani, többet nem folytottam vissza magamba.
de hisztizni sírni tényleg nem kell nyugodtam határozottan kell ezeket dolgokat megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!