Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem csak velem akar nyaralni?

Figyelt kérdés
Idén úgy terveztük hogy ketten elmegyünk Spanyolországba 1 hétre.De ő megbeszélte az egyik haverjával hogy mi lenne ha ő meg a barátnője is jönne velünk.Én nem nagyon akarom mert kettesbe szeretnék vele lenni.Szóltam is neki erről,de azt mondta hogy ő nem akar csak ketten menni mert az unalmas.Tudni kell a barátomról hogy nagyon imádja a haverjait néha azt hiszem hogy nem is belém szerelmes..:) Most mit csináljak?Nem szeretnék társaságot csak kettesben akarom tölteni azt az egy hetet de nem érti meg.:(
2011. jún. 29. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Ne legyél önző..Biztos jó buli lesz, főleg, ha jófejek a haverjai.
2011. jún. 29. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
óóó nem vagyok önző csak nem szeretnék társaságot.Ketten olyan nyugis.Ha meg jön a haverja akkor egyből dúl a szerelem köztük én meg le vagyok szarva.
2011. jún. 29. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én se örültem volna :s Gáz, ha úgy gondolja, hogy kettesben unalmas, főleg Spanyolországban...

Én szeretek a barátommal kettesben nyaralni, szükség van arra, hogy csak egymással legyetek, megvan a haverokkal való nyaralásnak is az ideje. Én megértelek.

2011. jún. 29. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

De fasza, hogy mindenki a válság miatt szenved, de azért egyesek Spanyolországban nyaralnak.

Lehet, hogy sokallta az útiköltséget és, így akarja csökkenteni a kiadásokat.

2011. jún. 29. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
hát sajnálom hogy nyaralni szeretnénk.Nem a pénz miatt van,hanem mert a szerelem nagy úr....
2011. jún. 29. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ebből ekkora problémát csinálni. Felesleges harmadiknak biztos nem fog jönni a haver, maximum a barátnőjével. Akkor pedig lesz bőven időtök egymásra, kettecskén, mert valószínű, hogy a haver is foglalkozni fog a barátnőjével.
2011. júl. 1. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell ilyen hozzászólásokat írni, hogy miért megy nyaralni mikor válság van. Hála a jó égnek, hogy nem mindenki rokkan bele. Ha ő van olyan szerencsés, hogy nincs hitel a nyakán és nem megy tönkre a válság miatt, miért ne pihenhetné ki az éves munkáját, tanulását stb? Szerintem az lenne a normális ha ezt mindenki megtehetné. De attól, hogy szidjuk azokat akik megtehetik, még nem lesz nekünk jobb... Vagy dögöljön meg a szomszéd tehene is???
2011. júl. 1. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálj? Ülj le szépen és beszéld meg vele a problémádat.

Ha ennek ellenére is ragaszkodik a haverokhoz, ahol mindig eljátssza, hogy te le vagy sz--va és mások a fontosak, akkor ki kell rúgni és keresni egy másikat helyette, VAGY ha ezt nem teszed, akkor tudomásul venni, hogy ezt a pasit választottad és vele élsz, olyan, amilyen - de akkor nem kell nyavalyogni!

2011. júl. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!