Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ezek után meg tudnál bízni benne? Ha összeköltöznétek, akkor is turkálnál a dolgai között, hogy épp mikor készül valamire? Mindig ott lenne a gondolat a fejedben, hogy vajon most őszinte volt?
Ha a válaszod: nem, igen, igen, akkor nehogy összeköltözz vele.
Dob ki a g*cibe!!!
hazug rib@nc!!!
Már boccs de 1 picit engem is érint ez a téma pontosan hasonló volt a szitu
Pont így kezdődött ,hogy bent kell maradnia a meló helyén ma +2 órát..
ide kell mennem oda kell menem stb
Nekem ott telt be a pohár amikor a saját lakásunkon nytottam rá 1 csókával volt az ágyunkba kikurtam a f@szba!!!
Ne légy olyan hülye mint annó én voltam szerintem ezt még jó megelőzni az élején de te tudod!!!
Az ilyen tipusu nők megbízhatatlanok nem lehet velük előre tervezni!!
a válaszaim: igen lehet és igen
próbáltam már tisztázni ezt az egészet vele egy párszor, de sosem sikerült mindig veszekedés lett belőle és oda lyukadtunk ki, hogy nevelni akarom...én csak a miértekre lennék kíváncsi, hogy mért nem lehet azt mondani, hogy NEM? és mért kellett még találkozgatni az exével? és mennyi ilyen volt? hajlandó lennék vele tiszta lappal kezdeni mindent mert úgy érzem, hogy meg tudnék benne bízni ha végre mindent nyíltan elmondana és nem terelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!