Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről árulkodik a szemezés ebben az esetben?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint két hónapja együtt vagyunk. De félek őt szeretni mert már egyszer szakitott 2 hét után, majd sokat udvarolt és ujra összejöttünk. Sokszor megtörténik hogy mélyen a szemembe néz és kb. 2percig néz, ez mit jelenthet? Talán azt várja hogy kimondjam hogy szeretem őt? Mert még nem mondtuk egymásnak.. De mégis félek kimondani, mert félek őt szeretni. Vélemények?2011. jún. 29. 12:31
11/21 A kérdező kommentje:
Kár ez az oldal az ilyen inkompetens bunkó válaszolókért :)
2011. jún. 29. 13:45
12/21 anonim válasza:
Imád téged, fel a fejjel:)
Ezt akartad hallani nem?? Na pá!
13/21 anonim válasza:
Én megértelek. Úgyanígy érzek. Félek bárkit is megszeretni, mert félek a csalódástól. Attól is, hogy ő, és attól is, hogy én csalódok. Még nem tudom, mi lenne a helyes dolog. De talán itt az idő, hogy kipróbáljuk, milyen az, mikor legyőzzük a félelmüket! :)
15/21 anonim válasza:
Csak azt nem értettem, hogy ha összejöttetek, hogy jöttetek össze, ha nincs kapcsolat, nincs semmmi.
Bocsánat, hogy megbántottalak.
16/21 A kérdező kommentje:
De van kapcsolat mindennap találkozunk, sokat beszélgetünk, csak mégis megprobálom magamnak be beszélni hogy nem jó az ha szeretem, és nem szabad nem kell szeressem, és ez talán azért mert félek a csalódástól :) és ezen szeretnék változtatni hogy merjem bátran szeretni és biztosan jobban megtudnék nyilni előtte is :)
2011. jún. 29. 14:20
17/21 anonim válasza:
De kinek nem jó?? Neked nem jó vagy neki nem jó?? Vagy egyiktőknek sem lenne jó??? És mi nem lenne jó benne??
Amúgy ha együtt vagytok, akkor hogy töltitek az időt??
Nekem is szokott ilyesmi megfordulni a fejemben, ha új barátok szerzésről van szó...
18/21 anonim válasza:
Figyelj, rögtön snekiben sem kell megbízni 100%...
Előszőr barátkozzatok, aztán majd idővel rájössz, hogy milyen ő, hogy jók vagytok-e együtt...Nem kell elsietni semmit sem...És ne szorongj azon, hogy hibázol..Mindenki szokott. aki ezért bánt, az egy nulla.
19/21 anonim válasza:
Sőt, van hogy egy zavarban lévő, ügyetlen lány is tud aranyos, vonzó, sexy lenni.
20/21 A kérdező kommentje:
Mármint hogy nekem nem lenne jó mert tegyük fel újra megbízok benne idővel és megint csalódni fogok benne. És újra padlón leszek.. Mindenhez nagyon negatívan állok hozza és szeretnék ezen változtatni és újra olyan pozitív lenni amilyen nagyon régen voltam:)
2011. jún. 29. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!