Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és én is egy személybe vagyunk szerelmesek. Mit tegyek?
A barátnőm és én is ugyan abba a srácba vagyunk szerelmesek.. Nem tudom mit csináljak.. Mert a barátnőm nem tudja h szerelmes vagyok belé, és én ismerem régebb óta a fiút, és én nagyon jóba vagyok vele. Amikor vele vagyok az nagyon jó.. Ha megpuszil, vagy átölel akkor madarat lehetne velem fogatni.. :$
Egyébként szakító félben van a barátnőjével..
Mit csináljak? Segítsetek!!
Ilyen esetben azt tudom mondani, hogy választanod kell: fontosabb a barátnőd, mint a fiú?
Egyébként meg a helyedben elmondanám neki, akkor legalább kiderülne, hogy ő mit reagálna.
Kor?:D
Mind2-en fontosak számomra. Mert a fiú a legjobb barátom is és a szerelmem is.. A lány meg a legjobb barátnőm.
Am a fiú 19, én 14 és a barátnőm is 14.
1-et mondok a szerelem múlik , a fiúk jönnek mennek
a barátok maradnak, ők örökké vannak
Hát én azt mondom, hogy a barátokat is ugyanolyan könnyű elveszíteni, mint a pasidat.
Ha ugyanolyan fontosak, akkor ne tégy semmit, amivel megbántod a barátnődet. Mondd el neki, mert úgy fair. Te is tudsz arról, hogy neki tetszik.
Elmondtam a barátnőmnek. Azt mondta, majd az idő eldönti kit választ, de megbeszéltük bármelyikőnk is legyen az nem haragszunk a másikra. :))
Köszönöm mindenki válaszát
Az utolsó komment nagyon tetszett. :)
Köszönöm szépen a tanácsod megfogadom. :D
rendben. :))
adj nekem privátban egy e-mail vagy egy msn-t vagy facebook elérhetőséget és majd mesélek. :) ha eldőlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!