Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Hogyan szokhatnék le erről a rossz tulajdonságomról?
Figyelt kérdés
Van barátom 7hónapja. Nagyon jó a kapcsolatunk. Szeretem, és nincs szükségem másra.
De ha valaki bókol, rámír vagy hasonlók nem tudom vissza utasítani a flörtöt, jól esik hogy "udvarolnak". Rettentően felháborít h nem tudom azt mondani h "NEM!"
2011. jún. 28. 22:21
11/12 A kérdező kommentje:
Ovoda, szegénységi bizonyítvány ?Pl, ezt nem értem. Mi köze ennek a kérdésemhez. Ha nem tudsz normálisan válaszolni ne is írj oké ?
2011. jún. 29. 02:45
12/12 anonim válasza:
Jó akkor mint a gyépébe,jó? Amit te gyerekesen élvezel,hogy bókolnak,mivel nincs vissza reakciód,csak élvezed,annak aki bokól,nem feltétlen jó.Pl én nem bókolnék feleslegesen,de elsőre nem lehet tudni,hogy szimpatikusan reagálsz majd a bókra,vagy sem.Nekem miért ne essen jól,hogy visszabókolsz???Csak neked lehet jó? Jó tudom bonyolult,hagyuk! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!