Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14-16. Sok a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-16. Sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Ugye a mai világban mindent korábban kezdenek el. Nos, én még 14 évesen nem akarok szexuális életet élni. Szerintetek ha szeret, mennyit tud várni?
2009. márc. 26. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok, mármint ha igazán szeret, akkor megvár. Ez egy bazi nagy közhely, de kajak igaz. Úgyértem, hogy ha tényleg fontos vagy a számára, akkor vár addig, ameddig szeretnéd. Ha meg nem, akkor az nagyon "csak le akar fektetni" gyanús. Rem jol meglesztek . Pussz shk.
2009. márc. 26. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem Te még bőven ráérsz 18 éves korodig. Főleg, ha ennyire elzárkózol a gondolattól. Megjegyzem jól is teszed :) Nagyon fogja egy FÉRFI értékelni a szüzességet, majd ha eljön az ideje. ÉN 18 évesen vesztettem el, előtte meg sem fordult a fejemben.

Ha nem tud várni, akkor ne is fecséreld rá a GYERMEKKORODAT!

2009. márc. 26. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ráérsz még ezzel,hidd el,csak akkor tedd meg,ha azt érzed,hogy "Igen,most vagyok rá kész."Nem hittem el,de tényleg meghatározza az életedet az első.Én 16 évesen elrontottam olyannal,aki nem is tetszett ,csak kíváncsi voltam.Azóta kinszenvedés rágondolni is!Erre nem lehet kényszeríteni.
2009. márc. 26. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó hogy nem akarod elkezdeni a szexet! Azt mondom, hogy egy fiú _bármeddig_ tud várni! Tudnia kell várni, mert az életben teljsenen természetes, hogy ha kívánunk valakit akkor várunk. Én úgy gondolom, hogy valahol 3-4 év lehet az a határidő amit még tud várni egy fiú. Bár láttam már olyat, hogy 6 évet kellett várni. Nekem szerencsém volt, mert 2,5 év múlva már meg is csókolhattam. 20 évesek voltunk, nem akartuk elkapkodni. Szexre már nem került sor, mert azt mondta, hogy várjak még legalább 3 évet, de ekkor mocsok voltam és nem vártam.

25/f

2009. márc. 26. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!