Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélem el saját magamat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélem el saját magamat?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátommal, teljesen normális, hétköznapi nőnek tartom magam.Ez a 2. kapcsolatom,19 éves vagyok.nagyon szeretjük egymást,szerintem most vagyunk a szerelem fázisban.Egyszerűen mindent megtennék érte,1 szavába kerülne. Az ágyban is teljesen kifordulok magamból, mióta vele vagyok, szó szerint k.urvának érzem magam,és úgy is viselkedek ott.Ő is és én is alkalomról alkalomra meglepődünk mire nem vagyok képes.Akkor ott, helytállónak érzem mindezt, de mikor csak magam vagyok, rossz érzések törnek elő belőlem, hogy hééé, én nem ilyen vagyok.Félek, hogy elijesztem esetleg ezzel a viselkedésemmel.Mert pesrze tetszik egy férfinak az ilyen,de hosszabb távon is?Próbálom ezért most visszafogni magamat, a lelkem itthon megnyugszik akkor.Ez az érzés mitől lehet, hogy saját magamat utólag elítélem?De nem bánom meg,mert egy olyan emberért teszem,akit teljes szívemből szeretek.
2009. márc. 26. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell magad elitélni,nagyon sok férfi örülne egy olyan barátnőnek akivel nagyon jó a szex és nincsenek tabuk!szerintem inkább az lenne a gáz ha visszavennél,és unalmas lennél az ágyban.a jó szex a kapcsolat egyik alap pillére!
2009. márc. 26. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! amíg csak az ágyban k@rvás a viselkedésed, addig nem lesz semmi baj. Az a lényeg, hogy a mindennapi életben ne ilyen legyél. Én is teljesen normális vagyok, kicsit szégyenlős és visszafogott, csendes, de nekem is előjön valami megmagyarázhatatlan dolog ha összebújunk:-) és még mik vannak bennem, amiket sejtünk mketten, de próbálom visszafogni magam:-) De ez jó, hiszen neked is örömet nyújt meg a párodnak is. Ők amúgy is szeretik ezt:-)
2009. márc. 26. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne fogd vissza magad, mert pont ellenkező hatás érsz el majd.

Legyél csak nagyon odaadó, gondolom a faszidnak is tetszik a dolog és ő is megpróbál mindenben a kedvedre tenni!

Egy szerelmespár esetében ez tökéletesen természetes dolog!!

25/f

2009. márc. 26. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs azzal semmi baj, ha a barátoddal az ágyban "k*rvásan" viselkedsz. Nekem a barátom mindig azt mondta, hogy nem az a baj, ha egy lány k*rva, r*banc, r*ngyó, ha csak egy emberrel teszi, tegye meg. A gond ott kezdődik, ha több emberrel rövid időn belül teszi ezt. Nehogy már rosszul érezd magad azért, mert az ágyban elengeded magad. Ketten vagytok. Tedd azt, amit jónak érzel. Nem hiszem, hogy a barátod zokon venné. Meg mit jelent most az, hogy kifordulsz magadból? El sem tudom képzelni, hogy mi az, amit nem lehetne megtenni az ágyban a szerelmeddel, amit mindketten élveztek. Miért kell magad ezért elítélni? K*rvának akkor érezhetnéd magad, ha a hétköznapokban is így viselkednél, ha nem egy fiúval lennél együtt. De azért ne érezd magad k*rvának, mert egy fiúval kiéled a vágyaidat. Élvezd az együtttöltött perceket, és utána se agyalj hülyeségeken.

19/L

2009. márc. 26. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A pasik többsége ilyen nőre vágyik.
2009. márc. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!