Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom arra h barátom legyen, de mégis nagyon félek :S Remegek, és hasonlók. Miért?
Figyelt kérdés
A barátnőimnek már mind van barátja,nekem meg nincs:S. Hogy küzdhetném le a félelmet,és hogy kezdeményezzek?:)2009. márc. 26. 16:06
1/4 anonim válasza:
Tudom,hogy nagyon nehéz kezdeményezni,mert valami rossz érzés elnyom belül és leblokkol az.Ez velem is sokszor előfordult már.Ezt csak úgy lehet leküzdeni,hogy erőt veszünk magunkon,és szóba elegyedünk:)Egyébként nem a lányok dolga a kezdeményezés,szóval elég egy ártatlan mosoly,egy kis kedvesség és meg is lesz az eredménye.Csak szabadulj fel,mutasd meg az igazi arcodat,és minden rendben lesz:)
2/4 anonim válasza:
húúú hát velem ugyanez a helyzet...
igaza van az elsőnek,mosolyogj rá és ha tetszel neki visszamosolyog és talán meg is szólít!(nálam legalábbis ez bevált már :D )
3/4 anonim válasza:
Túl sokat agyalsz rajta és túlkomplikálod. Ez nem élet-halál kérdése, nem lesz semmi bajod, ha véletlen nem úgy alakul az ismerkedés, ahogy annak kellene alakulnia. Kicsit lazulj le szerintem és gondolj arra, hogy a veled lévő (leendő) jelölted pont ugyanúgy -ha nem még jobban- izgul.
4/4 anonim válasza:
Én is nagyon félek a kezdeményezéstől...:( Azt várom, h ő tegye meg az első lépést.Te is csak mosolyog és mosolyogj! Akkor csak nyerhetsz! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!