Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok osztálytársatokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok osztálytársatokkal?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok :)

15/F

2011. jún. 28. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

közepsulis vagy ,vagy alapsulis? mert ha egy közepsuliba jartok,akk hat enmtom,h nem e lenne zavaro,h nap mint nap egyutt logtok:D de kitudja,lehet nektek összejön:)

ha pedig alapsulisok,akk ugyis mar elballalgtatok,nem?

2011. jún. 28. 10:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Osztálytársam a barátnőm:P Nincs abban semmi rosz:)
2011. jún. 28. 10:44
 13/20 anonim válasza:

Hát én nem járnék.

16/L

2011. jún. 28. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is most dolgozom rajta...de nehéz menet lesz:S

18/F

2011. jún. 28. 11:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Elore is bocs az ekezetekert, kulfoldon lakom

En nagyon szivesen jarnek az egyik osztalytarsammal, nagyon tetszik nekem. Neha jol esne ha valaki megcsokolna, stb... De sajna nincs batorsagom elmondani neki:( (amugyse sikerulne sztem)

14/F

2011. jún. 28. 11:58
 16/20 anonim ***** válasza:

kedves: A válasz megírásának időpontja: ma 11:58

legyen pici batorsagod,mert ha ilyen félős avgy,akk masban sem lesz sok sikered az eletben....

ha tetszik neked,mondd meg neki,de előtte haverkodjatok,aztan utana. ne rohandd le azzal,h testzel nekem. először beszelgess vele sokat,hülyüljetek,nevessetek egyutt,aztan ha már ugy erzed joban vagytok(de vigyazz ne legyen tul mely barati kapcsolat,mert akk meg sajnalni fogja a baratsagotokat) akkor esetleg megmondhatod neki. Mondd meg! mert utana valaki ams megmondja,és elveszitetted. ha visszautasit,nem dől össze a világ,legalabb tudni fogod ,hol alltok... higgy nekem,igy jobb lesz,tudni fogod a valaszt a kerdesre. én lány vagyok,és elmondtam egy fiunak -picit alkohol hatasa alatt-és aztmondta,h ő is igy erez,csak nem merte elmondani. csak sajna miota kijozanodtunk egymasra sem merunk nezni-.- fuu.elegem van.

ugyhogy hallgass ram,tegyel valamit...

sok sikert hozza?:)

16l

2011. jún. 28. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:
ha beleszeretsz akkor tökmindegy hogy osztálytárs vagy nem..
2011. jún. 28. 13:34
 18/20 anonim ***** válasza:
koszi 12:16 iro, igazad van nem lehetek enyire felenk. meg mondom neki(en vagyok a 14/f)
2011. jún. 28. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyet értek utolsó előttivel ha azért hagysz egy lányt mert osztálytárs akkor nem is szeretted. Ha meg szereted akkor meg úgyis édesmindegy hogy osztálytárs, szomszéd, ismerős vagy akármi más.
2011. jún. 28. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem mert csak fiú osztálytársaim vannak,én is fiú vagyok és a lányokat szeretem:)
2011. jún. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!