Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja a volt barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja a volt barátnőm?

Figyelt kérdés

3,5évig együtt voltunk,pár napja szakitott velem a barátnőm azzal a feltételel,hogy még nem élte ki magát,nem akarja lekötni ilyenkorán magát!utobbi 1hétben sokat veszekedtünk és elkezdett flörtölgetni,mert már nem akar keresni!1 pasival elkezdett beszélgetni!letörölt a közöségi oldalakról,msnről,letiltotta a telefonján a számomat!de azt mondta még nekem 1,5hete hogy szeret és velem szeretne lenni!

Mit csináljak?szeretem őt nagyon

ö 19éves és én 23

előre is köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 28. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd. Ha tényleg szeretett volna, akkor nem hagy ott ilyen miatt. Ez a "nem éltem ki magam" egy nagyon átlátsó duma.
2011. jún. 28. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:

torodj bele hogy egy sunyi kis ribi, es szart se erzett irantad.

ne alazd meg magad azzal hogy meg futsz is utana.

az hogy masfel hete mit mondott mar akkor se jelentett semmit nemhogy most.

vannak sajnos ilyen "nok" nagyon is sokan akik hazudnak mint a vizfolyas, csak mondjak az ilyen dolgokat automatikusan anelkul hogy tenyleg erzes lenne mogotte.

2011. jún. 28. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretett volna nem fecsérelte volna az idejét rád 3,5 évig, mert akkor azidő alat másokkal is lehetett volna, kiélhette volna magát, de ő téged választott. Úgyhogy a szerelem szerintem megvolt. Csak most jött rá, hogy ténxleg tapasztalatokra vágyik, amik neked gondolom megvoltak előtte. Én is ebben a helyzetben vagyok a párommal, nekem is ő az első. És nekem is hiányzik az hogy nem voltam másokkal, nem feltétlenül szexre gondolok hamen úgy a kapcsolatokra, ő pedig sok lánnyal volt. Ez őrjítő tud lenni. Bár én még nem gondoltam rá hogy elhagyjam. Ettől én még elhiszem hogy neked ez nagyon rossz, csak írtam hogy az éremnek mindig van egy másik oldala is.
2011. jún. 28. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
én nem értettem soha ezt a "nem éltem ki magam dumát" miért kötelező egy nő életében az, h megb*szassa magát sok férfivel? nem értem meg
2011. júl. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!