Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hanyagolják el magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hanyagolják el magukat a gyermekes nők, majd csodálkoznak, hogy elhagyják őket? (nők vélemény is nagyon érdekel)

Figyelt kérdés

Második házasságom megy tönkre, mert jelenlegi feleségem is „banya lett”. Nem csupán külsejére nem ad, de belsőjéből is kiirtotta a normális párkapcsolat minden szikráját. Nem együtt, hanem egymás mellett élünk. :-( Én eltartom 2+2 gyermekem, és nejem. Ezért éjjel nappal dolgozom, de mégis jut időm, hogy otthon is tegyek-vegyek. Párom ott tart, hogy a háztartást is lesz..ja. :-(

Miért ne hagynám el? (nincs képbe harmadik fél, csupán más életre vágyok)

2011. jún. 27. 20:56
1 2 3
 11/21 napietus ***** válasza:
100%

van, akinek gyerek sem kell ahhoz, hogy elhagyja magát, elég egy számára biztosnak tűnő párkapcsolat. Te nem sok mindent tehetsz, egy nőnek magától kéne legyen enyi esze, ha mégsem, akkor beszélj olyannal, akivel bizalmas viszonyban van (testvér, barátnő), hogy nem jó irányba mennek a dolgok, rángassa ki ebből, mert neki sem jó ez így.

aki szerint a terhesség önmagában tönkreteszi a testet: anyósom 3 gyereket szült, kettőt nevelt fel (3. pici korában meghalt). amikor én megismertem, 55 éves volt, az alakját, eleganciáját, kecsességét le sem lehet írni, sok gyermektelen húszéves megirigyelhette volna! szóval igényesség és elhatározás kérdése.

29/N

2011. jún. 28. 09:28
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
mennyi idős a legkisebb gyereketek?csak azért kérdezem mert amikor én megszültem,a szülést követő durván 3-4 hónapban én is magasról lesz@rtam h h nézek ki.a legócskább melegítőben mászkáltam otthon,elhanyagoltam magam,nem fésülködtem csak ha utcára mentem.szóval én is kb egy banyához hasonlítottam.de én viszont nem hanyagoltam el sosem a háztartást.aztán kb 3-4 hónap elteltével kezdtem összekapni magam,újra érdekelt a külsőm,elkezdtem normálisan öltözködni,és adni magamra.most 13 hós a kislányom,és sokan mondták h jobb nő lettem mint terhesség előtt voltam.szóval ha még pici nálatok is a gyerek,lehet még a feleségednél is vátozni fog a dolog csak légy türelmes.vagy pedig beszélj vele,hiszen a feleséged.mond el neki őszintén h neked szükséged van arra a nőre akit megismertél.mint külsőre,mint belsőre.és azt is megemlítheted h a háztartásra figyeljen jobban oda.nem egyből a szakításon kell gondolkodni hanem esélyt adni annak ami tönkrement de még úgy érzed h menthető.
2011. jún. 28. 21:57
 13/21 A kérdező kommentje:

Halihó!

Természetesen nem első lépés a szakítás. Rágódom már rajta egy ideje. Fokozatosan rosszabb a helyzet. Néha kicsit javul, majd visszaesik sajnos. Jelenleg is azon a ponton vagyok, hogy adok még egy lehetőséget magunknak. (nem először) Beszéltem nejemmel ismét. Említettem neki, úgy érzem, csak én dolgozom azon, hogy helyreálljon a kapcsolatuk. Jeleztem számára, jó lenne, ha valamiféle pozitív visszajelzést kapnék tőle, ő is akarja, ő is együtt szeretne maradni velem. Erre tulajdonképp nem is igazán válaszolt :-(((((

Mintha a falnak beszélnék! :-( Egyáltalán nem akar a kedvembe járni. (semmilyen területen)

Egy valamit emleget, hogy Én miért „baszogatom” őt? :-o /bocs a kifejezésért/

Sajnálom, de ez nem működik tovább részemről, ha minden így marad. – mondtam neki. Nem válaszolt rá! :-(

(a csemeték 4,5 és 2,5 évesek)

2011. jún. 30. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, ez az utolsó válaszod kb. olyan, mintha egy nő írta volna a férjéről, legalábbis eddig ebben a felállásban olvastam, kísértetiesen hasonló sztorikat kilószámra...
2011. jún. 30. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja-ja! Tényleg olyan, mintha egy nő írná ezt! Te valóságos pasi vagy?:-) Kitartást!
2011. jún. 30. 19:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, élő, létező, lélegző pasi vagyok! :-)))

Külcsínre pedig egyáltalán nem vagyok nőies, cseppet sem. A nagy test, érző szívet takar :-)

Sokszor jut eszembe-, amit gyakran emlegetnek-, a jófiúk hoppon maradnak.

A legnagyobb gondom, hozzám bújuk egyik-másik csemetém és elolvadok. Ezekben a pillanatokban eszem ágában nincs elköltözni. Felelevenedik előző házasságom és, hogy elment két nagy csemetém ex-nejemmel. Tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen találkozunk, de ez mégsem olyan, mint mikor én nevelem őket. Mi lehetett volna, ha…? Nem igazán szeretném a két kicsivel is átélni ezt. Hihetetlenül talpraesett, ügyes, okos gyerkőcök. Pocsék lenne nélkülük élni.

És jön a nagy kérdés? Mi a jobb együtt maradni „csak” a gyerekek miatt és alárendelni magunkat a helyzetnek vagy elválni és talán meglelni a boldogságot, az áhított életet?

Amitől még tartok, esetleg jön egy nő, aki miatt… És akkor mit tegyek majd?

2011. júl. 1. 08:55
 17/21 napietus ***** válasza:
76%
nő miatt ne hagyd el a családod, én azt mondom. a család fontosabb mindennél, és mi a garancia, hogy az új nő nem lenne pár év múlva ugyanilyen, vagy rosszabb? hiszen a nejedet sem így ismerted meg...
2011. júl. 1. 12:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést minden alkalommal megnézem még a mai napig, hogy mire is jutottál! Kíváncsi lennék, milyen vagy valójában? Nagy kérdés ez mindig, hogy lennénk-e boldogabbak , szerelmesebbek? Lennénk, csak az a baj, hogy ideig-óráig! A gyerekek nélkül nagyon rossz lenne neked. A feleséged, ha ilyen sajnos tetszik, nem tetszik, előbb-utóbb meg fogod csalni és talán joggal. Én váltam ugyan ezért kifolyólag, csak én nő vagyok, de nekem a volt férjemmel nagyon jó a kapcsolatom! Elfogadtuk, hogy kiszerettünk egymásból, nem tudtunk már együtt lenni"úgy". A gyerekünk a mai napig szeretné, ha "apa" vissza jönne, de nem fog...Ők sínylik meg mindig, az tény és való! Így vissza gondolva, azt mondom, hogy meg kellett volna csalni, úgy ahogyan azt ő tette velem. Szereztem volna magamnak pár jó napot-hónapot. Újra törődött volna velem valaki, mint nővel és a család megmaradt volna! Jó volt a régi öregek mondása, miszerint " Úgy kell csinálni az ügyes-bajos dolgokat, hogy a család rovására ne menjen!" Most ezzel nem arra akarlak biztatni, hogy menj félre és élvezd az életet! De sajnos úgy is ez lesz. Meg kellene oldanotok valahogy ezt a dolgot, ha még szereted és úgy gondolod, hogy jó lenne vele szexelni, ölelgetni csak úgy együtt lenni! Én tudom mit érzel meg azt is, hogy mit szeretnél érezni.Próbáld meg megkapni elsősorban tőle azt a megfoghatatlan érzést, ha meg nem megy és nem bírod tovább, meg fogod találni valamilyen úton-módon! Érző emberek vagyunk! Na ez jó hosszúra sikerült....:-))))
2011. júl. 2. 17:22
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést! Jól esik!

A hosszú válasz írójának:

Milyen vagyok valójában? Húú… Csak nem bejövök neked? :-)

Számtalanszor jutott nekem is eszembe, hogy félrelépek. Előző és jelenlegi házasságomban egyaránt. Már csak azért is, mert számomra soha nem okozott problémát a csajozás. :-) De nem tettem. /nem mondom, néha lehülyéztem magam, mikor kihagytam egy-egy vonzó nőt/ Igaz lehet, talán jobban tettem volna, ha félrelépek. Legalább kis időre megkaptam volna azt, amit otthon nem. Természetesen nem csak a testiségre gondolok, hanem a figyelemre, a vonzódásra, az izgalomra,stb. Utálatos dolog úgy együtt élni valakivel, hogy nem jelentek számára semmit, hogy már cseppet sem lát izgalmasnak, nem érdeklődik felőlem…

Miként állnak dolgaim? Rosszul. Nézegetem az albérleteket. Már leléptem volna, ha munkahelyemen nem épp most lenne létszámleépítés. Ha minden igaz, engem nem érint. Megfontoltan kell döntenem. Megpróbálok nem hirtelen felindulásból elköltözni. Tehát az tuti, megvárom, amíg munkahelyem ismét biztos hátteret tud nyújtani számomra.

Ha esetleg privátban beszélgetne velem valaki, a kérdésnél tud számomra írni (Privát e-mail a kérdés kiírójának

)

napietus.blog.hu válaszára:

Nincs szándékomba egy harmadik miatt elhagyni a családomat. Pontosabban nem ez miatt fogok elköltözni, ha megteszem. Nem tettem volna fel kérdésemet itt-,vagy legalábbis nem így-, ha ilyen helyzetben lennék. Csupán arra akartam célozni, hogy ha sokáig halogatom a döntést, megeshet, hogy bejön a képbe egy nő. A közelmúltban volt már 1-2 lehetőségem, hogy félrelépjek, de akkor még nem álltam olyan tré helyzetben, mint mostanában, akkoriban még ellen tudtam állni a kísértésnek. /Bevallom, manapság kifejezetten vágyom arra, hogy elcsábítsanak :-D /

Előző nejemnél addig vártam, amíg a végén ő lépett félre. Kimaradozott, és már az sem zavarta, hogy rájövök. Szakítás után nagyon pocsékul éreztem magam, hiszen a környezetemben szinte mindenki tudta, hogy nejem félreke.. megcsal, csak én marha nem ismertem fel még időben. Annyira rossz érzés volt az emberek szemébe nézni, hogy el is költöztem, pedig ott nőttem fel. Még én éreztem kellemetlenül magam. Szinte éreztem a szarvakat a fejemen.

2011. júl. 3. 06:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A hosszú válasz írója!:-)

Persze elvileg bejön az, ahogyan írsz magadról, de gyakorlatilag meg ilyen pasi nincs is!:-))))Valami bibi van!:-)))Még mindig azt tanácsolnám, ha lehet ezt mondani, hogy vele próbáld meg újra valahogyan! De tudod mit! Ültesd már le és beszélgess el vele és tedd már fel neki azokat a kérdéseket, amikre szeretnéd tudni a választ!Ne hagyd elmenni és ne hagyd félrebeszélni sem!Mondja meg mit akar????Másik férjet???Te legyél esetleg más???Valamit biztosan tud nyilatkozni ez ügyben!Csak ügyesen!Nem mennék el otthonról a helyedben!Keress olyan nőt, ha már végképp nem megy, akinek jó az, ha házas vagy és a gyerekeid miatt nem hagyod el a "házadat"!Már akkor is jobb lesz hidd el!Minden oldalról jól fogod érezni magad és ha tényleg így van, ahogyan írod, akkor még lelkifurdalásod sem lehet!Na megint hosszú lett a válaszom!:-)))))

2011. júl. 9. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!