Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Bemerjem válalni a dolgot? Lent.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Van egy ilyen kialakulóban lévô kapcsolatom egy 17 eves fiuval. nem vagyok ilyen tipikus 13 eves kislaany, mindenki aszt monga hogy 18 évesnek nezek ki, meghogy érettebb is vagyk igy gondolkodasban, es hogy igazat mondjak, kezdek bele szeretni a fiúba, de ô megis 17 eves , es mar gondolom mast is akar egyy kapcsolatrol.. itt a szexre gondolok.. merthogy oke hogy erettebb vagyok, de a szexxre még nagyon fiatal.. es biztossan nem feküdnék le vele, ti mit gondoltok errôl a dologról? bemerjem vállalni eszt a kapcsolatot? nagyon sok ez a 4 év kor külömbség? köszi elorre avalaszokat :)
2011. jún. 27. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre megkérheted, hogy tanítson meg helyesen írni és fogalmazni.
2011. jún. 27. 18:39
 2/10 anonim válasza:
nemsok a 4év
2011. jún. 27. 18:39
 3/10 anonim válasza:
kicsit fiatal vagy még egy kapcsolathoz szerintem de ha "érettebb"vagy mint mondod merj nyugodtan belemenni a kapcsolatba.nem kell rögtön lefeküdni egymással...és igen még túl fiatal vagy hozzá de ha a csávó is komolyan akar téged akkor nem fogja eröltetni a dolgot.ha meg igen hagyd a fenébe lesz még 1000 másik....
2011. jún. 27. 18:42
 4/10 anonim válasza:
Egy 17 éves fiú nem hiszem hogy sokáig tartóztatni tudná magát a sextől de Te még tényleg fiatal lennél a dologhoz de ha kezded megszeretni és ő is szeret téged akkor gondolom megvárná hogy úgy erezd készen állsz rá
2011. jún. 27. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni!!Utána pedig-->ha tényleg szeret akkor megfog várni téged.
2011. jún. 27. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha szereted a barátodat, akkor nem fekszel le vele, mert a magyar törvények értelmében a 14. életévét be kell, hogy töltse mindkét fél, hogy létesíthessenek szexuális aktust.

Ennyit a jogi háttérről.

Az ember akkor feküdjön le valakivel, ha felkészültnek érzi magát rá. Ha fiatalnak tartod magad még ehhez, akkor semmiképpen se, és szerintem is még korai a dolog.

2011. jún. 27. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
12%

13 évesen ilyet nem tudni hogy a különbség = képzés helye szerinti részleges hasonulás

(azt, mondja, előre) a többi helyesírási hibát elnézem.

FUCK YEAH

2011. jún. 27. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyd, hogy betegye, belejössz...
2011. jún. 27. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
17 évesen nagyon mást várnak az emberek egy kapcsolattól, mint 13 évesen. Akárhogy is nézel ki, te még gyerek vagy, ő majdnem felnőtt. Később egyre kevesebbet fog számítani az a 4 év, de ilyenkor még rengeteg.
2011. jún. 27. 19:00
 10/10 Falko ***** válasza:

A négy év nem sok, de a te 13 éved kevés.

De szerintem bevállalhatod - az hogy jársz valakivel, normál esetben, nem csak a lucskos nemiszervek összepasszintásából áll, hanem érzelmekből is.

Ha a srác normális, csak nem fog úgy hozzáállni egy 13 éves csajszihoz, hogy hej de meg kellene... Szóval érted, járj vele, aztán ha komolyan gondolja, akkor megfogja várni azt amikor te már felkészültnek érzed magad.

2011. jún. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!