Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok ti a párotokért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok ti a párotokért megtennétek ilyesmit vagy valami hasonlót?

Figyelt kérdés
Vágya,h 2 lánnyal legyen egyszerre, és bennem is van egy kis kíváncsiság egy másik lány iránt. És lehet h bevállalnám egy alaklomra, h hármasban legyünk.De lehet h ha olyan helyzet lenne, már megfutamodnék.
2011. jún. 27. 14:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Beszélni róla meg már ott tartani hogy na akkor mikor hol kivel, marhára nem ugyan az.
2011. jún. 27. 15:07
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem álszenteskedés azt állítani, hogy a szerelmes ember egyetlen másik embert akar és kíván: a szerelmét, lelkestül, testestül.

Az volna álszenteskedés, ha azt állítanám, hogy nem fordult még meg a fejemben. Dehogynem. Csak olyankor nem voltam szerelmes.

2011. jún. 27. 15:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Én is erősítem azok táborát akik tudják, h. a párja vágyik iylenre és mi is megbeszéltük és szerintem is a legtöbb férfi álma h. két nővel csinálja és itt többnyire csak testiség van.Sőt nőként én is kipróbálnám másik nővel.De megbeszéltük, h. túl sok a kockázata.Hisz szeretjük egymást és egyikünk se szeretné ha a másik rosszul érezné magát.Na meg vannak más veszélyei is, nemi betegségek, vagy esetleg az egyik fél rájön h. a másikkal jobb és már az fog kelleni.És persze ez addig nem derül ki amíg nem bpróbálja ki az ember,de pont ezért nincs kisérletezés.Szerintem ilyet olyan csináljon aki épp nem szerelmes és 1000%-ban védekezik(sajnos a kinyalásnál nehéz a védekezés)
2011. jún. 27. 15:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy minden férfinak ez az álma, biztosan mindegyik agyán átfutott már, hogy 'mi lenne, ha...', de ez addig a pillanatig tart csak, amíg nem lesz szerelmes!
2011. jún. 27. 15:13
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az igazság, az az igazság:DD

Én úgy gondolom, hogy ha szerelmes valaki, akkor csak egy kell neki, de most mondok egy kis ellent mondást, mert szerintem ha megbeszélik, hogy bevesznek valamikit, nem jelenti azt, hogy nem szerelmesek egymásba. Szerintem ember függő ez. Vannak akik nagyon féltékenyek, komolyan vesznek mindent, de vannak akik úgy fogják fel, hogy nem a sexen múlik a kapcsolat, a szerelem stb..pl. a dugás csak az élvezetért kell, de annak az egynek a lelke is.

2011. jún. 27. 15:15
 16/25 A kérdező kommentje:
Szerelmes és én is, de amit írtak egy páran, h tényleg minden pasi álma 2 nővel, az egész HA odáig jutnánk, h legyen vmi, akkor ő 1 ujjal se nyúlna a lányhoz, csak én nyúlnék hozzá és ő meg persze lát mindent. Félnék tőle persze h jobban tetszik neki majd a lány mint én vagy h nagyon is tetszene neki a dolog és máskor is vágyna ilyesmire. De szerintem normális egy kis kíváncsiság. Én eddig folyamatosan azt mondogattam neki, h ha 2 nővel akar lenni akkor tessék hajrá, de akkor már én nem leszek vele és én nem is leszek ott,abban a helyzetben. De tudom h nem tenné meg, és nem is csalna meg. És ha odáig eljutnánk, lehet h se ő se én nem mernénk csinálni semmit. Lehet h ez az egész csak egy nagyon mély vágy, de ha nem teljesedik be akkor meg ez van. Szerintem is vágynak erre a pasik és ha nem is akarnak két nővel szenvedni, biztosan szívesen végignéznék h a 2 lány mit művel egymással. Ez csak egy nagyon felszínes elképzelés. De látom sokan már rögtön azt hiszik h nincs szó szerelemről, de van és ép ezért is tennék meg neki szinte bármit, mert nagyon szeretem és szeretnék a kedvében járni. És mondtam még régen neki, h bennem is van egy kis kíváncsiság 1 másik nő iránt.
2011. jún. 27. 15:22
 17/25 napietus ***** válasza:

én nem, gusztustalannak tartom az ilyesmit.

29/N

2011. jún. 27. 15:25
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
2011. jún. 27. 15:27
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
Én sem, és nem tudnám elviselni, hogy mást lát, mást érint, stb... egy szerelmes ember ilyet nem tesz...
2011. jún. 27. 15:41
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitás szerintem a testi-lelki szabadságról szól. Egy ilyen kaland mély nyomot hagy a pár mindkét felében, és megvan a veszélye, hogy tönkremegy a kapcsolat. A tudósok szerint az ember poligámnak teremtetett, ebből kiindulva a szerelem és a szex elhatárolható, azonban a legeslegjobban össze is fonódik. Én fiú létemre nem kockáztatnám meg párkapcsolatban ezt a dolgot, ha nagyon szeretem a barátnőmet, mert utána a szexből kiindulva lehet, hogy tönkremenne a kapcsolatom.
2011. jún. 27. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!