Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a volt barátomat?
Az idő sok mindenre megoldás lehet, még ha most ezt nem is látod. Hidd el, napról napra jobb lesz. Először is szerintem gondold át a kapcsolatotokat (ha még nem tetted meg) és azt, hogy mi történt a végén. Megbántott, megcsalt, tehát jobb, hogy vége lett és még most kiderült így megszabadulhattál tőle. Aztán adj magadnak időt, valószínűleg még sokszor elő fog jönni a veszteség és csalódottság érzése, de ilyenkor ne légy magaddal szemben türelmetlen, ezt is meg kell élned, ez a gyász időszaka. De semmiképpen se merülj el az önsajnálatban! Legyen valami hobbid, a sport nagyon jól levezeti a feszültséget szerintem. Barátokkal legyél sokat, csinálj mindenféle programot, akár egyedül is: séta, múzeum, koncert. Ne félj egyedül lenni és mindig tudatosítsd magadban, hogy te egyedül is egész ember vagy, egyedül is boldog lehetsz, megélheted az élet szépségeit. És mire eddig a felismerésig eljutsz, szerintem már lesz is melletted valaki más, hiszen teljesen megváltozik majd a kisugárzásod és a felfogásod, erős leszel és határozott :)
kitartást kívánok, hidd el ezen mindenki átesik, mindenkinek rossz, de gondolj arra, hogy túl kell esned ezen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!