Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuhany alatt kettesben? Vagyok mas otlet?

Figyelt kérdés
Tehat van egy srac akivel nagyon joba vagyok, alakulgat valami.Most nemsokara ugyanabba a taborba megyunk, és egy szobaba fogunk aludni. Valami huncutsagon tortem a fejem, és arra jutottam hogy mivel kozos lesz a zuhanyzo ezert lehetne ott.a zuhanyzo alatt egy kicsit rosszalkodni.;)) arra gondoltam hogy bemennek zunanyozni és szolnek neki.egy szal tangaban és melltartoban.és ugyse tudna ellenallni és ruhastul zuhanyzo ala kerulnenk.és ott egy kicsit azthiszem beindulnank.;DVagy esetleg valami mas, szexi, izgato otlet?: D
2011. jún. 26. 21:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De kettesben leszunk egymasnak szobabanem.nem fogunk masra tartozni
2011. jún. 26. 21:57
 22/27 anonim ***** válasza:

Mivel a kedves kérdező azt írja hogy alakulgat és jóban vannak, ezért gyanítom hogy valamilyen szinten ismerik egymást. És ha ez így van akkor nem hinném hogy ribanc lenne az illető.

Am igen, jó ötlet.

De mióta ismeritek egymást pontosan??

2011. jún. 26. 21:57
 23/27 A kérdező kommentje:
Lassan egy eve.:)
2011. jún. 26. 21:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Egy éve??

Akkor nyugodtan vágj bele, én legalábbis örülnék a helyében ha ilyennel lepnének meg.

2011. jún. 26. 22:01
 25/27 anonim ***** válasza:

A Naked man-t ismered? Csinálhatsz egy Naked Woman-t, tök jó poén:

http://www.youtube.com/watch?v=sTZ8S2dAHUU&has_verified=1

25f

2011. jún. 27. 00:13
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha már egy éve ismeritek egymást, akkor nyugodtan.

De a többiek nem fognak zavarni titeket a zuhanyozóban?

Amúgy pedig, ha komolyabbra fordulnának a dolgok: ugye védekeztek???

2011. jún. 27. 03:56
 27/27 A kérdező kommentje:

Remelem nem fognak zavarni.amugy nemhiszem hogy a szexig eljutnank, de ha igen, mindenkepp vedekezunk.:))

Amugy koszi a valaszokat aranyosak vagytok remelem neki is be fog jonni azt otlet.:)

2011. jún. 27. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!