Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Hogyan szerezzem vissza?
Meg ismertem 1 csajt jól el voltunk, aztán a csaj ősze akart velem jönni, el voltún csók minden 1 pár hétig, de a csaj pár honapja szakítót a barátjába és 1 buliba a gyerek le kapta mi közbe velem ismerkedet vagy mi és kérdeztem tőle ez mi volt és mit akar akkor ezek után,
De azt mondta nem tudja! De el akartam mondani neki más nap mit érzek iránta, de küldőt 1 sms hogy el dőntőte mi lesz és őszejtő újból a volt barátjába.
De nem beszéltem vele az óta pár napja!
De nekem kel ez a csaj, hogy szerezem vissza?
Tanulj meg helyesen írni, és fogalmazni...
És ha a csaj kibékült a barátjával, felejtsd el!
hamiota van gyütt a pasival??lehet nála csak vlmi hirtelen fellángolás volt csak..vissza ment hozzá,akk biztos szereti öt...szerintem nem kéne belerontanod a kapcsolatukba...ne rontsd el a boldogságuk.
sajnálom h nem tudtam segiteni de velem is volt hasonlo h vlkivel elvoltam de végül visszamentem a pasimhoz...késöbb rájöttem h hülyeség volt a szakitás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!