Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen imádom, vagy csak hülye vagyok? :D
Figyelt kérdés
A barátomat nagyon szeretem. Nem vagyunk túl sokat együtt, de azért azt sem mondanám, hogy ritkán találkozunk.Viszont ő dolgozik, én suliba járok, és ha bárhova elmegyek amíg ő melóban van, lelkiismeret furdalásom van, hogy nélküle mászkálok.Ezenkívül pedig általában csak hétvégén alszunk együtt, de mikor vasárnap elválunk, utána tiszta depressziós vagyok. Ez van most is, egy órája ment el.
Lehet ennyire szeretni valakit?
2011. jún. 26. 20:05
1/5 anonim válasza:
A szerelem az elején általában ilyen.
2/5 anonim válasza:
Ne hallgas a figyelmeztető Ip címes, Port számos egyénre :):D Igen mi is a barátnőmel így állunk :) nem bírja ki nélkülem :)
3/5 anonim válasza:
szerintem beteges, de nem a rossz értelemben, hanem neked lesz hátrányod ebből pl. rossz eredmény vagy dekoncentráció meg ilyenek, azt mondod nem is találkoztok olyan keveset, akkor magaddal kéne tisztázni, hogy rendben van ez így, más se találkozik sokkal gyakrabban és nem ilyen nagy ügy
4/5 anonim válasza:
Ne aggodj én is ilyen vagyok :D
Hazajövök tőle bármikor, már aznap nagyon hiányzik nekem:) Nagyon imádom őt:)
19/L
5/5 anonim válasza:
Hát lehet,hogy én is hülye vagyok akkor xD
Nekem is midnig hiányzik ♥
Lehet szeretni ennyire nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!