Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van a barátnőm, azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a barátnőm, azt mondja hogy szeret, de megmondta hogy van más is akit kedvel. Miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés

:(

Miért hülyít akkor mégis??

2009. márc. 25. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj, ugyan mar. szeretni es kedvelni mást jelent. téged szeret, mint a fiujat, de van vki akit kedvel mint baratot. ebben nincs semmi rossz, es nem hulyit. nyugodj szepen meg. amugy hany evesek vagytok?
2009. márc. 25. 20:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ugy kedveli mint barátott... :(
2009. márc. 25. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hülyít. Szeretni csak egyet lehet. Vonzódni százhoz is, de akkor már nem szerelemmel szeret téged.
2009. márc. 25. 20:55
 4/7 anonim válasza:
Elárulnál egy kicsit többet erről a kapcsolatról? mióta vagytok együtt, az a másik fiú.. mit tudsz róla?
2009. márc. 25. 21:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy hónapja vagyunk együt, azt mondja hogy nagyon szeret, de van egy másik srác is akivel szokot msn-ezni és azt mondta hogy nagyon kedveli és nem ugy mint egy barátot.Sajnos probélma hogy 40-km-re lakunk egymástól és csak hétvégente tudunk találkozni.A másik srác közel lakik hozzá.Csak ennyit tudok róla.Egyszer már szakítottunk ezmiatt de ujra összejötünk, akkor én mondtam hogy vége.
2009. márc. 25. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

1. 40 km nem távolság. 40 perc busszal...

2. Azért hülyít, mert gyerek még egy komoly kapcsolathoz. Ezért 2 vasat tart a tűzben :S Keress olyat, aki VALÓBAN szeret téged és komolyan is gondolja a kapcsolatot.

Szabad tudnom, hány évesek vagytok? Ha tippelnem kéne, azt mondanám 15-16 körül...

2009. márc. 25. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:

21:52-es

Azt mondta hogy komoly kapcsolatot szeretne velem, mindig öszinte velem mert különben nem mondta volna el a másik srácot. Szerintem rosszul látod a dolgot..nem egy 16-17 éves lányról van szó!Én 17 vagyok ő meg 32...Nem kérem a leszólásokat!!!Azt mondta hogy eddig 2-szer volt szerelmes meg most belém.Ha nem tetszik valakinek hogy együt vagyok vele az kérem ne írjon ide.

2009. márc. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!