Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek kezdeményezni a pasik?
talán azért mert aki nem egyéjszakás kalandra vágyik az Ő önbizalma a csalódásaitól iciri-piciri lett?! akinek pedig nagy önbizalma van az sanszos, hogy tisztában van azzal, hogy bármikor talál valakit akivel elvan?!
Eddig virággal még csak ráfáztam, szóval...
Volt nekem egy lány, jól elvoltunk, sokat beszélgettünk msn- enen és hébe hóba össze futottunk. Egyszer komolyra fordult és megbeszéltünk egy randit, úton voltam éppen egy rózsával a kezemben (életem legelső randija lett volna, filmekből táplálkoztam, hogy kell virág) amikor felhívott. A telefonba azt mondta, hogy híre van számomra el akarta mondani de én úgy be voltam zsongva, hogy mondtam neki majd ott tegye. Amikor megérkeztem nagy örömmel átadtam neki a rózsát, de ilyen pizsama félében fogadott ( a mosoly az arcomra fagyott). Elmondta, hogy azért hívott mert leakarta mondani a randit. Előtte 2 napig nem beszéltünk és mint elmondta visszamegy az exéhez, mert az felhívta meg bla bla bla.... Azt mondta a rózsát nem veheti el, én mondtam csináljon vele amit akar, előttem ketté törte és azt mondta, hogy nem akar semmit se ami rám emlékezteti.
Na már most ilyen után én többet rózsát nem vettem és nem is fogok egy csajnak se, csak akkor ha járunk vagy valami. És mivel ilyen csúnyán elbántak velem félek a legtöbb esetben.
Ennyi a lényege.
"Az egy éjszakás bulikat kivéve, ahol persze minden pasi olyan könnyen smárolgat.. Bezzeg mikor tényleg tetszik neki a csaj, akkor nem mer lépni.. Ez miért van?"
Az utolso kerdesben benne van a valasz is. Ha tenlyleg bejon nekunk egy no es komoly terveink vannak vele akkor a dolognak *tetje* van. Persze lepni mindenkepp nekunk kell, de jobb ilyenkor turelmesnek lenni, egy elhamarkodott lepessel konnyen tonkre tehetunk mindent.
Valahol mindenki fél a visszautasítástól.
De akkor ki fog kezdeményezni, mert valakinek kell, különben nem lesz belőle semmi. Soha. (mert mindig félni fog)
Aki nem mer kezdeményezni, az ne tegye. De ne is siránkozzon, hogy jajj én magányos vagyok, nekem soha nem lesz senkim...
Aki mer, az nyer. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!