Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsak meg egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy nőt, akinél szinte semmi esélyem sincs?

Figyelt kérdés
Ráadásul szinte minden ez ellen szól, nagyon messze lakik,800kmre.Sokkal fiatalabb nálam(12évvel),és csak barátként érdeklem őt!Egy éve ismertem meg a chaten,(videochat),és nagyon szerelmes vagyok belé!Ezt ő tudja,de nem igazán foglalkozik vele:(
2009. márc. 25. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy.
2009. márc. 25. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha semmi esélyed akkor semmi esélyed .. ezt elkell fogadnod :(
2009. márc. 25. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
keress egy másik csajt, hidd el nem csak egy nőbe eshetsz bele, minden 2. ember nő úgyhogy nem lesz nehéz dolgod, sok sikert!:)
2009. márc. 25. 20:38
 4/4 anonim válasza:
62%
szerintem keress egy közelebbi csajt és olyat aki viszont szeretne. Ne erőltesd ezt a dolgot. Minél jobban ráakaszkodsz, annál jobban eltaszítod magadtól.
2009. márc. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!