Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ismerkedhetnék meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnék meg vele jobban?

Figyelt kérdés
egy fiú nagyon bejön nekem de nem ismerem csak látásból és szeretném jobban megismerni csak nem tudok vele "mit kezdeni" vagy hogy beszélgessek vele? alapjában én nem vagyok félénk csaj sőt...de ezt most tényleg nem tudom..hogy csináljam hogy ne legyen annyira feltűnő hogy tetszik? vagy hogy kezdeményezzek beszélgetést? És hogy vegyem észre ha bejövök neki? tényleg kéne segítség..előre is köszönöm
2009. márc. 25. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudd meg, hogy van-e esetleg közös ismerősötök. Egy ilyen személy révén könnyedén megismerkedhetsz vele úgy, hogy egyáltalán nem lesz feltűnő, hogy tetszik neked (pl. egy buli, ahol a srác is ott van).
2009. márc. 25. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez bizony némi kutatómunkát igényel.:)Derítsd ki,hogy a srác mit szeret szabadidejében csinálni,merre várható a felbukkanása.Ne vegye észre,hogy kémkedsz utána,mert akkor vége az egésznek!

Ha már biztosan tudod mit mikor,merre van...akkor te is felbukkanhatsz,nem kell rögtön beszélgetést kezdeményezni sem.Hidd el azzal,hogy sokat lát arra fele,amerre ő is mászkál felhívod magadra a figyelmet.

Alapvető bevált kezdeményezés a bajba jutott nő megjátszása:D;kérj Tőle segítséget.Fontos ha beszélgettek is,akkor sem kell hosszasan minden szaván csüngve figyelned a srácot.

Látszódjon az,hogy szimpatizálsz vele barátkoztok,de az elején véletlenül sem,hogy Ő a kiszemelt áldozat.A fiúk szeretik "meghódítani" a nőt.(Vagy legalábbis ebben a hiszemben élni)

Az már biztos sikernek könyvelhető el,hogy későbbiekben ő is keresi a társaságod.Fontos,hogy ne remélj rögtön mindent,ne éld bele magad rögtön...állj hozzá úgy,hogy ez a srác szimpatikus számodra és bármi kisülhet belőle:legyen az barátság/szerelem.

L/20

2009. márc. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!