Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék vele meg jobban?
Most kezdtem a gimit. Az egyik fiú osztálytársam tetszik. Általában egyedül szokott lenni, vagy a padjánál ücsörög, vagy a folyosón áll és az ablakon néz ki.
Pár lány osztálytársa is az osztályba jár (mármint akikkel általánosba járt) de nem nagyon foglalkoznak a fiúval.
Hogyan ismerhetném meg jobban? Mit mondhatnék neki? A fiúnak nem lesz "kellemetlen", hogy a folyosón egy lány beszélget vele?
De nemtudom, hogy mit fognak a volt lány osztálytársai gondolni rólam, nem akarok a téma lenni..
Légyszi normálisan válaszoljatok! Nem volt még sose barátom, néha szoktam fiúkkal beszélgetni.
Tippeket, tanácsokat szívesen fogadok!
15/l
előszöris szard le a csajokat :) legyen önbizalmad..menny oda hozzá,kezdeményezd a beszélgetést,utána jön magától.és miért lenne kellemetlen neki hogy egy lánnyal beszélget??! :O végülis osztálytársak vagytok vagy mi. mások véleménye meg ne érdekeljen.te vagy a téma??örülj neki mert akkor az azt jelenti valamit nagyon jólcsinálsz :)és hamár jobban megismerted lehet kiderül hogy teis tetszel neki és a végén akármi kisülhet belőle. :)
hidd el 9.be én is ilyen voltam,semmi önbizalom.nem mertem fiúkhoz odamenni.. most 11.es vagyok 2 év telt el azóta megváltoztam lett önbizalmam,magabiztosabb vagyok mosolygok, és nem nagyképűségből de egyre több fiú próbálkozik :) szóval menny oda és szerezd meg:) sok sikert hozzá :) remélem tudtam segíteni egy kicsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!