Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsok? Ti hogyan kezelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsok? Ti hogyan kezelnétek a helyeben a helyzetet? [hisztis pasiról van szó]

Figyelt kérdés

nah szóval..16 éves lány vagyok..a pasim mindjárt 18 éves, általába megtudjuk egymást érteni de..ő sokszor nagyon hisztis..olyanokra vesz fel amiknek nincs is értelme..leginkább MSN-en..és kilépik..

Mondta már nekem hogy megkellene tanuljam kezelni az ilyen helyzeteket ..az ilyen hisztirohamait....én próbálkozok..de nemtudom mit tegyek..szerintetek?

2011. jún. 25. 22:46
1 2
 11/15 napietus ***** válasza:
ez a mert szeretem jó érv, komolyan, főleg így 16 évesen :D ahogy őt megszeretted, megszeretsz majd mást is, minek kínlódsz vele? minden pasid minden hülyeségét szó nélkül tűrni fogod, mert szereted?
2011. jún. 25. 23:06
 12/15 A kérdező kommentje:
hát van benne igazság..de akkor se gondolok hogy ez lenne a probléma megoldója..
2011. jún. 25. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Sürgősen kapj a kezedbe egy nyelvtan könyvet cicám, mer' itt problémák vannak...majd kezeljük a pasidat is.
2011. jún. 26. 00:09
 14/15 A kérdező kommentje:

utosló..

1.utálom a cicámozást..!!!!de nagyon

és nem értem..itt nem a helyes íráson van a lényeg már meg ne haragudj de kezd idegesiteni hogy sok kérdésnél elirnak valamit vagy épp helytelenül irják és akkor már a nagy kockák veszük elő a nagy észt!! kit érdekelnek a nyelvtani hibák b+ ?? lehet téged igen de engem nagyon nem főleg ilyen helyzetbe!!

2011. jún. 26. 17:46
 15/15 napietus ***** válasza:
"kit érdekelnek a nyelvtani hibák b+ ?? " én nem szoktam ilyesmin kötekedni, de mondjuk minden kulturált embert..."főleg ilyen helyzetbe" ne idegesíts már...nem apádat, anyádat ölte meg egy sorozatgyilkos, hanem a magát pasinak álcázó kislány, akivel jársz, hisztériázik :)
2011. jún. 27. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!