Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársam nem hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam nem hajlandó utánam megfürödni a kádban. Normális ez?

Figyelt kérdés
Nincsen semmi bajom, ill. betegségem, egyszerűen azt válszolja, hogy ő "puncis vízben nem hajlandú beleülni, és megfürüdni". Már 5,5 éve együtt vagyunk. Milyen dolog ez?
2008. febr. 24. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy ezt olvasom, van egy sejtésem. Nem lehet, hogy a barátod kicsit csendes, befeléforduló, inteligens, kicsit mániás férfi?

Mert ha ez nagyon illik rá, akkor szerintem kicsit autisztikus egyéniség. Na de ettől nagyon lehet őt szeretni, a mániáival együtt is.

Amúgy meg nem kell ezen problémázni. Ha ő nem akar puncis kádban fürödni, akkor tarts a fürdőszobában egy flakon Domesztoszt. Amikor utánad bemegy, kicsit kimossa a kádat, és már nem is puncis :DD

2008. febr. 25. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az együtt fürdés és a másik után való fürdés teljesen más! Én sem fürödnék a párom után, hisz az a víz, akárhogy is nézzük már koszos, és koszos vízzel nem lehet rendesen megfürödni! Én sem vagyok hajlandó a másik poharából inni, és szerintem ez nem mánia kérdése!!!
2008. febr. 25. 17:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudjátok amikor még kicsi voltam,akkor mi 4en (anyu, apu tesóm, és én) megfürödtönk egy vízbe! Szegény apu volt az, aki utoljára fürdött, és előtte már 3 punci is fürdött a vízben! :))))))))))
2008. febr. 25. 18:02
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Mondd meg neki,ha legközelebb rád mászik (szex céljából :D )hogy ha puncis vízbe nem mászik, punciba sem mászhat! Nézd meg mit reagál, a többit meg te tudod! :)
2008. febr. 25. 18:26
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha legközelebb rád akar mászni (szex céljából :D ) mondd meg neki, ha puncis vízbe nem mászik, punciba se másszon! Nézd meg a reakcióját, a többit meg te tudod!

:)

2008. febr. 25. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elottem levoekhez. Mas egymassal furodni es egymas utan ugyanabban a vizben. az megint mas ha leereszti a vizet es ujra tolti a kadat. Mondjuk en sem szivesen furodnek mas utan mar hasznalt (kukis) vizben de egyutt furdok a parommal. Pedig nalunk allando vizkrolatozas van mert nincs viz itt aztan lehetne igy sporolni!!!!! de mondjuk a megfogalmazas az kivan nemit maga utan nem igy kellene azert eloadni h puncis viz. ez azert gaz!!!! Mondjuk nekem volt elozoleg ilyen kapcsolatom aki a WC-re ugy ult le h letekert egy kilo WC papirt letorolte az ulodeszkat es csak azutan ult le mert tisztasagmanias volt. Pedig minden heten kifertotlenitem a klotyot fertotlenitoszerrel tehat se nem koszos se nem poros, es csak en meg o hasznalta raadasul ket WC is van a hazban! Peldaul sexben oralisan sosem elegitett ki mert nehogy mar a puncim a szajaba vegye az gusztustalan ugyanakkor o elvarta h en orlaisan kielegitsem. az nem volt baj h nekem meg a kukit kellett a szamba venni aztan azt mondtam a nagy budos feneket en sem elegitem ki oralisan majd aztan kivagtam a fenebe mert igazan igy sexualis oromoket sem tudott okozni. Na ilyen pasit soha meg egyszer!!!!!
2008. márc. 12. 08:25
 17/17 anonim válasza:

Furcsa! nem szoktatok együdt fürödni? akkor mit mond?

Vagy akkor az ő kukis vize elnyomja a te puncis vizedet?

ezt megkérdezném tőlle!

2008. máj. 9. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!