Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális vagy dúl drámázom a dolgot?

Figyelt kérdés

Nagyon idegesít, hogy a párom telefonjában benne vannak még azok az sms-ek amiket az exével küldözgettek egymásnak. Az is idegesít, hogy az e-mailek is megvannak...

Mielőtt kérdezitek,hogy minek olvastam el: mert ő is elolvasta az enyémeket. (: csak úgy.. :)

+ Rossz érzés,hogy amikor az exéről mesél és utána órákig csak ezeken kattogok, hogy milyen jól megvoltak meg a xy így xy úgy.. =/

2011. jún. 25. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ne agyalj ezen!! az a mult!! nekem az exem sms-ezgetett az exével, és amikor kérdeztem, h mit, akkor azt mondta h mi közöm hozzá.. szal te csak nyugiiiii, és élvezd a kapcsolatot!
2011. jún. 25. 20:30
 12/15 A kérdező kommentje:

utolsó, én kicsit akadtam volna ki,ha nekem ezt mondja :| :)

De amúgy köszi a válaszokat! :)

2011. jún. 25. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Szeritem nem dramatizálsz ... hogyha szépen beszél a csajról akkor talán még érez valamit nem tudom ... szerintem mond meg neki, hogy bánt, hogy megvannak az smsek emailek meg hogy ahogy beszél róla ... az lenne a legjobb ha többet nem hoznátok fel a exet
2011. jún. 25. 21:59
 14/15 napietus ***** válasza:
ezért jó dolog nézegetni egymás üzeneteit meg e-mailjét. felesleges agyalások és kombinálások melegágya...egyébként az jobb lenne, ha szidná az exét? bennem inkább az keltene visszás hatást, mert arra gondolnék, milyen bunkó, hogy valakiről így beszél, akit egyszer szeretett, ráadásul olyannak (nekem), akinek az égvilágon semmi köze hozzá...
2011. jún. 25. 22:16
 15/15 cica16* válasza:
szerintem mindenképpen szólj neki,hogy ez zavar téged,ha egyszer szakítottak akkor felejtse már el.engem pl nagyon zavarna...
2011. jún. 26. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!