Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "csúnyább" lányok hogy tudnak tetszeni egy fiúnak?
"Nincs olyan, hogy csúnya lány!!! "
Hazudsz.
Ne próbálj tetszeni a fiúnak, próbálj csak úgy dumálni, abszolút nem nyomulósan. Aztán, ha valami érettebb, normálisabb srácot közelítesz meg ilyen módon, akkor talán megtetszik neki a gondolkodásmódod, a véleményed.
VAGY keress egy kevésbé dekoratív fiút.
Az én sulimba jár egy "csúnya" lány, legalábbis mindenki annak látja. Szerintem viszont borzasztóan aranyos. :) Ha nem lenne barátnőm valami óvatosabb technikával a közelébe férkőznék. Szegényt sokan bántják, kevés emberben bízik meg, szerintem könnyen azt hihetné, hogy csak szivatom. Ez olyan szomorú. :( Az általános iskola és a gimnázium sok ember önbecsülését teszi tönkre. :/
Az előttem íróknak igazuk van abban, hogy nincs olyan, hogy csúnya..mindenkinek más tetszik.
Rám van, aki azt mondja, hogy nagyon csúnya vagyok, mások pedig azt, hogy gyönyörű... és nem csak a "kevésbé dekoratív" srácok mondják, hogy szép vagyok, olyan is mondta már, akiről álmomban sem gondoltam volna:D
És valóban csak rajtad múlik. Ha te elhiszed magadról, hogy szép vagy, mindenki elhiszi.
A viselkedés is sokat tud változtatni a külsőn. Pl az egyik barátnőm nagyon félnénk, és nagyon számít neki, mit gondolnak róla mások. Ezért alapból fél felvállalni magát, és ez baromira meglátszik rajta, ez pedig egyáltalán nem lendít a külsőjén, sőt! Állandóan összehúzza magát, ettől görbe lesz a háta... és látszik rajta, hogy próbál inkább láthatatlanná válni.. (és sajna sokszor tényleg "azzá válik" :S)
Szóval fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, mert biztos vagyok benne, hogy valakinek így tetszel! Hidd el, hogy tényleg nem csak a külső a lényeg, mert én sok nagyon szép lányt ismerek, akik 20 évesek elmúltak és még nem is jártak senkivel! Viszont sok olyat is, akik kevésbé szépek, mégis odavannak értük a pasik... (de ők vagányabbak). A lényeg, hogy neked kell elhinned, hogy te is szép vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!