Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem enged el a barátnőimmel bulizni! 20/L Mit tegyek? Ez végett szakitsak?
18:29-es vagyok:
Én egyetértek a 21:36-ossal és egyetértek a két utolsó hozzászólóval is.
Ha bulizni megyünk egyedül, az majdnem olyan, hogy kitesszük a lábunkat a házból mert igen, ígyis-úgyis csorgatják a nyálukat a pasik és ígyis-úgyis bármikor megd.ghat valaki, ha akarjuk.
DE! Egy buliban azért nagyobb a kísértés és esély egy megcsalásra, mint simán az utcán, pl. a piálás miatt, már aki teszi. Buliban gyakoribb az, hogy iszunk, mint csak simán az utcán ha lemegyünk egy boltba. Azért mégsem ugyanaz a kettő!
Én azt mondom, hogy senki ne akadályozza a párját abban, hogy kimozduljon akár egy buliba, viszont akkor menjenek együtt!! Alkalmazkodni kell a másikhoz. Szerintem se fer úgy, hogy most a nő elmegy, a párja meg otthon marad, itt a pasinak kellene kicsit alkalmazkodni, engednie és mennie vele, de ne vonja meg tőle ezt semmiképp, ha ő most épp arra vágyik hogy kikapcsolódjon egy kicsit!
Én így látom.
27/N
08:38-as vagyok:
14:35-ösnek:
Igen, mindenkinek szüksége van arra is, hogy néha a párja nélkül kapcsolódjon ki, de ne buliban legyen ez, amikor nincs mellettünk, mert ott azért tényleg sok a piás ember és kiszámíthatatlanok és a nő hiába hűséges, attól még bárki elkaphatja tényleg az akarata ellenére! Ha párunk nélkül szeretnénk kikapcsolódni, akkor pl. menjünk el vásárolgatni ruha boltokba vagy egy moziba a barátnőnkkel.
27/N
vásárolni utálok. mozi nem köt le. figyelj, ha valaki erőszakoskodik, az más, akkor szólni kell a biztonsági őrnek, azért van. illetve tanuld meg megvédeni magad. meg is halnék, ha engem a férjem mindenhova kísérgetne. meg akkor is, ha nekem kéne őt kísérgetnem pl. vadászat utáni reggelig tartó ivászatba, és 50-szer meghallgatni férjem és barátai előadásában, hogy "mikor a Nap földugja a pofáját/kihajtom én gazduramnak a nyáját stb..."
társadalmi esemény természetesen más, ott mindenképpen együtt illik megjelenni. és ők még nem is házasok, csak együtt járnak, lehet jövő ilyenkor már nem is köszönnek egymásnak. miért kéne úgy élniük, mint a sziámi ikreknek?
Ez a kedvencem:
Buli helyett vásárlással kösse le magát...(#16.10:48)
KÍIÍRÁLY...
Ebéd helyett fűrészpor...
2011-2021.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!