Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a vékony pasik?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok 179 cm magas és 62 kg.
Szerintem plusz tíz kiloval jobban néznék ki.
Szerintetek?
2011. jún. 24. 15:23
1/10 anonim válasza:
ha az a plusz tíz kila izom, akkor mindenképpen. ha zsír, akkor felejtős...
2/10 anonim válasza:
járjál edzőterembe, akkor biztosan;)
3/10 anonim válasza:
Én speciel undorodom a most "sej,de divatos" ultravékony pasiktól... Nem is pasi az ilyen, hanem valami giliszta. Szóval igen, szedj fel pár kilót, az se baj, ha zsír, csak legyen rajtad valami.
4/10 anonim válasza:
Ha nem is 10 kiló, de 4-5 elférne. Egyébként az izom tényleg jobb, mintha valaki full zsír lenne.
5/10 anonim válasza:
Nem baj ha vékony vagy, bár így kép nélkül nehéz eldönteni...Próbálj azért felszedni egy-két kilót.Valakinek a nagyon vékonyak jönnek be.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem, az én barátom 180 cm és 82 kg, nagyon izmos. De van sok barátnőm, akinek csak a vékony srácok jönnek be.
16/L
8/10 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem a magas, mackós típus jön be. A párom is ilyen. Imádok hozzá bújni a mackómhoz:)
9/10 anonim válasza:
szerintem az a rossz, mikor a fiú vékonyabb, soványabb a lánynál. amúgy tök 8.
10/10 anonim válasza:
Elég vegyes válaszok vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!