Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egy fiatalabb csaj, mint én?

Figyelt kérdés
Én 29L,az exem 35 éves,6 évig voltunk együtt,voltak veszekedések,sokszor megvert,én eltűrtem,de most otthagytam,mert rájöttem hogy egy nála jóval fiatalabb(19)csajjal kever.Nem értem,hogy ő mennyivel jobb mint én....pfff.Undorító kis cafkák,az ilyenek miatt megy szét egy párkapcsolat.Bocs az off-ért.
2011. jún. 24. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kérdező megérdemli ,hogy verjék, ha ennyire hülye. Remélem kikapsz majd egy darabolósat is!
2011. jún. 24. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Kicsit egyoldalú szerintem ez a beszélgetés, kérdésfelvetés.

Mindig mind a 2 fél hibás(legalábbis nagyon nagy százalékban így van)

Nem mondom, hogy rendes jófej a csávó, kérdés mi lehetett az oka.

Én eddig azt láttam, hogy amikor félremegy egy pasi, akkor vagy szülés után mondjuk túl sokat szed fel a nő. vagy elkezd kevésbé igényes lenni. kihül a szerelem, nincs vonzás, flört, erotika már a kapcsolatban. De olyan is lehet, hogy a nő már egyszerűen kevesebbet kívána szexből, és ilyenkor megy félre a pasi.

Mindig mindkét fél felelőssége, és a pasit nem szeretném védeni, de azt hozzátenném, hogy nem biztos, hogy te nem járultál hozzá ehhez. Gondold át a magad felelősségét is.

Sok sikert a következő kapcsolathoz! :-)

2011. jún. 24. 11:31
 13/17 napietus ***** válasza:
most látom, hogy vert is...örülj, hogy szabadultál tőle! egy kis naiv 19 éves talán elviseli ezt tőle még egy darabig, gondolom, azért lépett, mert sejtette, hogy Neked azért több eszed van, és előbb-utóbb lapátra teszed (ezt kellett volna már régen tenni).
2011. jún. 24. 12:08
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,egyébként sokszor otthagytam már,de mindig visszamentem mert ígért fűt-fát,hogy megváltozik....először jó is volt minden max 1 hónapig,aztán kezdődött minden előlről.

És szerettem is :(

Tudom hogy hülyén hangzik,hogy hogy lehet egy ilyen embert szeretni,de erre a mai napig nem tudom a választ!

2011. jún. 24. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem az idősebb csajok jönnek be, szóval van esélyed. Ha gondolod ismerkedhetünk:P

21/F

2011. jún. 24. 15:56
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó: Használj kotont mert még az orrodra húz egy gyereket.
2011. jún. 24. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
39%
Én is inkább járnék egy 19 évessel mint egy 29 évessel.
2011. jún. 24. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!