Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki járna egy olyan pasival, aki szeret sétálni,
nem jár bulizni, romantikus? Énilyen vagyok.
szia, bocsi csak közbe elbóbiskoltam:D én vagyok az, aki kért képet :$ én visszahúzódó vagyok, aranyos, kedves (nem beképzeltségből, mások mondták:D) de nem akarok hazudni: van párom, csak már eléggé széthullóban vagyunk :/ én úgy érzem, hogy ő már nem szeret, elhanyagol, én próbálom felfogni, de a szakításra még nem voltam képes rávenni magam :/ úgyhogy így komolyabban nem ismerkednék egyelőre, csak érdekelt, hogy milyen is vagy valójában... mert manapság sajnos kevés az olyan fiú, mint te. remélem nem sértettelek meg. :) de amúgy az ilyen fiúkat szeretem, amilyen vagy. :) a barátom is ilyen, csak már nem úgy viszonyul hozzám, mint rég... :(
2011. jún. 24. 01:21
2011. jún. 24. 01:33
23/33 A kérdező kommentje:
szia. hát sajnálom, hogy széthullóban vagytok. Nem, dehogy is bántottál meg, szó sincs erről.:) Hát igen, sokan mondják, kevés ilyen srác van. De hát ilyennek is kell lennie valakinek. Inkább az ilyen fiúk vannak ám elnyomva, fuu de még mennyire.
Ne hagyjátok magatokat elnyomni ;).
2011. jún. 24. 01:54
hát a séta egy pluszpont :$ romantikus :DD szerintem azért egy buli belefér, de nem ivással..ha nem cigizel, akkor álompasi ^^el tudnálak viselni :$
2011. jún. 24. 02:12
26/33 A kérdező kommentje:
álom pasi:D:D:D Én? Hm.... Am nem cigizek, és nem iszom
27/33 A kérdező kommentje:
Álom pasi? Hm.. Ez cuki. Hát nem dohányzom, és nem iszom, de ez alap
tök mindegy milyen vagy, minden személyiség bejön vkinek, de ha külsőre nem tetszel az XY lánynak akkor bukás van szal mielőtt randizol tudakold meg hogy tetszel-e neki...
Lehetsz kedves srác mint kb én, de rámenősnek kell lenni, pl haverom mondta, hogy 2. randin kéz a kézbe járás alap!! Szal én most kezdek tanulni, már volt pár randim de bukás volt. :P Majd most lesz jobb!
f17
2011. jún. 24. 11:43
hát komolyan mondom, ha engem 1x ilyen pasival hoz össze a sors, már az sem érdekelne h hogy néz ki... annyira jó hogy vannak még olyan srácok, akik nem részegek minden hétvégén, nem cigiznek, és mellé még nyugisak, és romantikusak is... szrencsés lány lesz, akivel összejössz... :)
én egyrészt fiatal vagyok hozzád, másrészt pedig nem pesti vagyok :/ dekár... :/ :D
2011. jún. 24. 11:52
Idős hozzád?:D én ráizgulok a 13 évesekre is simán pedig mindjá 18 leszek XD nah?
előző f17
2011. jún. 24. 15:07
Kapcsolódó kérdések: