Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább fiúkhoz szól a kérdésem. Egy pasi minek örülne? Apróságra gondolok, valami jelképes dologra, amivel kedveskedhetnék. ő is minden randira hozott nekem valami apróságot, pl virág, plüss.
Figyelt kérdés
szeretném viszonozni de nem tudom mi az aminek egy 24 éves pasi örülne.minél több ötletet várok.köszönöm szépen.2011. jún. 23. 18:40
11/18 A kérdező kommentje:
igen dohányzik.ez nem is rossz ötlet.várok még válaszokat,minél több dolgot írtok annál könnyebb lesz döntenem.
2011. jún. 23. 18:53
12/18 anonim válasza:
A dohányzását ajándékokkal se támogasd azt javaslom... hülye ötlet. Kb olyan mint pisztolyt adni egy öngyilkos kezébe...
13/18 anonim válasza:
Részemről nagyon tudnám értékelni,ha hazaérek itt feküdjön az ágyon egy szál masniban :))
Azonnal kibogoznám belőle :D
36 F
14/18 A kérdező kommentje:
ott még nem tartunk,de azért köszi:)
2011. jún. 23. 18:56
15/18 anonim válasza:
World of warcraft előfizetői kártya. Szerintem nagyon örülne nekiXD
16/18 Pokolkutyus válasza:
Fizess neki 1 qurvát...xD Én örülnék 1 ilyen ajándéknak...:D Vagy keress 1 barátnőd akivel bepartizzátok:D
17/18 anonim válasza:
Egy szkafandernek tuti örülne!
18/18 anonim válasza:
igazából tök mind1 csak szeretettel add, lehet pl kézzel varrott kabala... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!