Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekek, vagy a szívem hajtson?
A helyzet, hogy együtt vagyok egy lánnyal, aki tolókocsiba kényszerült, de van még valaki, aki borzolja az idegeim...Ő egészséges, jár rendesen, semmi baj vele...
A baj, hogy tudom, hogy jobban ki tudná elégíteni az igényeim, de ő sem tudja pontosan, hogy mit akar. A másik fele a dolgoknak, hogy az első lányt szeretem nagyon, de tudom, ahogy ő is tudja, hogy soha nem lesz egészséges, így sok közös program kiesik sajnos. A 2. lánnyal viszont mindez megvalósítható lenne...A szívem az első lányhoz húz, ha kerekesszékes, akkor is...Viszont az érdekeim a 2. lányhoz viszik a pálcát...Ti mit tennétek a helyemben? Leszólásokat mellékeljétek, köszönöm....23/F
Én nem igazán értem, mégis milyen érdek húz a másik lányhoz. Alapvetően szép abba belegondolni, hogy inkább egy egészséges lánnyal lenne az ember, és lehetne bárki más is, nem csak ő. De ha a kerekesszékes lányt szereted, akkor nincs kérdés.
Ha csupán annyi az érdek, hogy jó lenne valaki, akivel el lehet menni ide-oda, akkor barátkozni még lehet, nem kell feltétlenül járni vele, hogy megtehesd. Valószínűleg a barátnőd is megértené.
De amúgy próbáljatok meg minél kreatívabbak lenni a közös programokat illetően.
"Valószínűleg a barátnőd is megértené. "
A barátnőd nem fogja megérteni. Értem a gondodat és nagyon nagy a dilemma, de én azt hiszem, hogy ebből nem soká szakítás lesz. Szomorú dolog, de nem élhetsz teljes életet az első lány mellett és ezt te is tudod nagyon jól.
Mit értesz azon, hogy az "érdekek"? Mármint olyan szempontból találod csak az egészséges lányt jobbnak, hogy vele több közös program lehetőséged lenne vagy van más is a háttérben? Attól, hogy valaki tolókocsiban van, még élhet teljesebb és boldogabb életet, mint mások és tehet téged is boldogabbá. Minden jár lemondással, vagy a boldogságról mondasz le részben vagy bizonyos programokról. Szerintem ahhoz az adott szituációt és mindkét lány kvalitásait jól kell ismerni, hogy ebben bárki is tanácsot tudjon neked adni. Ez az infó így nem elég, csak te tudod, hogy milyenek valójában. Lehet, hogy az elsőre furcsán hangzik, de gyűjtsd össze mindkét lány jó és rossz tulajdonságait egy papíron, hogy át tudd gondolni, melyikük milyen is valójában. Ez talán segít a döntésedben.
Nem kötözködni akarok, de a leszólást mellőzni lehet, nem mellékelni, mert az pont az ellentéte.
Mit értesz az érdekeid alatt?
Az hogy a lány kerekesszékes, miben gátolja? Az egyetlen az lehetne, ha feleségül akarnád venni és nem lehetne gyereke, neked pedig ez valamilyen szempontból nagyon fontos. Más "érdeket" nem látok.
Nekem van ismerősöm kerekesszékben. 2 gyerekes családanya, aki teljes életet él. Még házassága előtt baráti társasággal együtt mentünk mindenhová, még erdei kirándulásra is elrángattuk, kötéllel húzták a fiúk, buliztunk, jártuk a várost. Színházba, moziba jár, ellátja a háztartást, autóval viszi a gyerekeket suliba, szereti a férjét és az is őt.
Azzal legyél akit szeretsz. Ne próbálm magadnak megideologizálni dolgokat, ülj le és legalább saját magad előtt őszintén gondold végig a dolgot.
Ha a szerelem nem akkora nagy mint a viszolygásod, hogy kerekesszékes legyen a barátnőd, akkor hagyd ott. De legyél őszinte magaddal és vele is.
Ha úgy érzed, hogy a tolókocsis lánnyal le tudnád élni az életet, el tudod képzelni a gyerekeid anyjának stb. akkor nincs kérdés.
Ne a farkad után menj! Megbánnád, nagyon is.
20/F
Utolsó hozzászóló...Köszi, nem fogok, azt már réges rég megtanultam, hogy nem érdemes...:)
Valaki írta, hogy nem mellékeljétek, hanem mellőzétek, mert így nem jó...De direkt írtam ezt, nem véletlenül, hogy ha valakinek szapulni támadt kedve, ami sajnos előfordul, akkor azt privát e-mailben mellékelje.
Érdekek alatt sok mindent értek, amit egy férfi érthet egy nőn. Remélem senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mit várhat egy pasi egy lánytól, és fordítva...:)
Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!